Oj! Od razu zakrwawiony. Poobijany troszkę
Ale glebnąć na drodze krzyżowej to w obecnych czasach nie często się zdarza
Co do "Tadeusza" to lepiej tam nic nie rezerwujcie bo facet żyje jeszcze w epoce głębokiego komunizmu i tamtamów w związku z czym telefoniczne uzgodnienie ma w bardzo "głębokim poważaniu". Burak i tyle.
Maraton wielce pouczający. Pierwszy raz jechałem w błocie. Czasami rower jechał bardziej niż ja. To znaczy że sprzęt wiedział gdzie jedzie, a ze mną to bywało różnie.
Arek ma rację. Byłem tylko duchem.
W ramach usprawiedliwienia trochę się pochwalę. Wystrzelałem drugie miejsce w takich nieoficjalnych zawodach w kyudo.
Póki co oficjalnych jeszcze nie ma i wszystko ma charakter mocno towarzyski ale i tak trzeba się sprężać.
Kurcze! Fajnie to wygląda. Za rok muszę tam pojechać
P.S. Tylko bez tego OTB pod koniec filmu. Szkoda, że nie było widać całego. Nareszcie zobaczyłbym jak to wygląda z boku.
Kraksa Młodego się nie liczy - widziałem ją z tyłu.
Witam...
Ściagnął mi się film, ale niestety mogłem obejrzeć tylko pierwsze 23sek. ściągam jeszcze raz.
Ps: Widziałem że w czołówce pojechał Bieniasz i spółka
Dał ktoś radę ich pokonać???
Sporo tam ludzi z TC... jakby sami znajomi
Creeping Death wrote:Witam...
Ściagnął mi się film, ale niestety mogłem obejrzeć tylko pierwsze 23sek. ściągam jeszcze raz.
Ps: Widziałem że w czołówce pojechał Bieniasz i spółka
Dał ktoś radę ich pokonać???
Sporo tam ludzi z TC... jakby sami znajomi
Uuu ... sporo - nie wiem czy był bardzo wysoko, ale w 3ce na pewno nie jechał ... w M2, M3 i K3 już posprzątane na 1. miejscach. Walka toczy się już tylko o pozostałe miejsca.
Aż nie chce mi się wieżyć że ten wariat nie wygrał teraz maratonu Może miał jakiś defekt.... A czy jechała koleżanka Justyna Frączak? Jak jej poszło ewentualnie?
Creeping Death wrote:Aż nie chce mi się wieżyć że ten wariat nie wygrał teraz maratonu Może miał jakiś defekt.... A czy jechała koleżanka Justyna Frączak? Jak jej poszło ewentualnie?
Mirek był wysoko, ale ostatnio Urbańczyk jest od niego mocniejszy. Poza tym Paweł ma już 1. miejsce w kieszeni.
Justyna wygrała ze spora przewagą, ale w generalce nie ma szans na podium. Będzie 4 lub 5.
Giant Mike wrote:
Mirek był wysoko, ale ostatnio Urbańczyk jest od niego mocniejszy. Poza tym Paweł ma już 1. miejsce w kieszeni.
Justyna wygrała ze spora przewagą, ale w generalce nie ma szans na podium. Będzie 4 lub 5.
No to pogratulować. Kurcze ta dziewczyna naprawdę dobrze jeździ! Szakunec!