kurwa mać
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Używam już 2go sezon i po 2.5-3h i tak czuje mróz od bloku w stopie. Ostatnio zanabyłem wkładki pod palce - grzeją przez kontakt z powietrzem. Niestety starczają na jakieś 6h - ale można je na szczęście hermetycznie pakować pomiędzy treningami.carloz wrote:BTW - wszystkim którym marzną stopy w spd-ach polecam wkładki temoizolacyjne, żeden ochraniacz, folia ani inny shit tyle nie daje.
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Giant Mike
Nie no - na 6h w sumie. dwa treningi obsłuży.karnaś wrote:Mike daj jakieś namiary na to cudo.
ja kupiłem bedac za oceanem. Ale widzialem na amazon.com. A producent i sklep online jest tutaj : http://www.warmers.com/ .
Na dłuzsza mete nie sa oplacalne. alternatywa sa elektryczne wkladki SIDI.
Michal
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- dzidek
takie wkładki i nie tylko są spokojnie do kupienia w polsce, kiedyś widziałem chyba po kilkanaście złotych ale nie wiem ile one grzały...
Ja ostatnio przećwiczyłem patent żeby w ogóle nie zapinać rzepa przy palcach jak ktoś ma na 3 rzepy tylko zostawić rozpięty u mnie pomogło bo paluchy całkiem luźne i można nimi poruszać
Ja ostatnio przećwiczyłem patent żeby w ogóle nie zapinać rzepa przy palcach jak ktoś ma na 3 rzepy tylko zostawić rozpięty u mnie pomogło bo paluchy całkiem luźne i można nimi poruszać

gg: 6607845
- Creeping Death
- NApierdalator
Charakterystyczny rower na B. na dachu zielonego samochodu na O. widziany wczoraj na Wale Miedzeszyńskim kilka minut po 17. Na fotelu pasażera Osobnik w ogrowej koszulcecarloz wrote:fuckczasem łatki to za mało.... Rozdupczony wętyl w Wilanowie zmusił mnie do powrotu na 4ech kołach do domu... oczywiście po długim oczekiwaniu

cookie monster
HeheEdi wrote:Charakterystyczny rower na B. na dachu zielonego samochodu na O. widziany wczoraj na Wale Miedzeszyńskim kilka minut po 17. Na fotelu pasażera Osobnik w ogrowej koszulcecarloz wrote:fuckczasem łatki to za mało.... Rozdupczony wętyl w Wilanowie zmusił mnie do powrotu na 4ech kołach do domu... oczywiście po długim oczekiwaniu
.

MTB + /\/\/\/\/\ = 

- różowy łokieć
- Buszujacy w forum