Bikemaraton 2006
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
- Giant Mike
Jak bys przed chwilą prowadził rower pod górkędzidek wrote:WOW ale mam mine

Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Giant Mike
Dokładnie. No może Lotto i jeszcze pare osób dało radodzidek wrote: aż tak bardzo to widać??![]()
na pocieszenie powiem że ty chyba też tam prowadziłeś
z resztą tam wszyscy prowadzili

Generalnie jestem bardzo zadowolony z występu - choć punkty wskazują na to, że nic się względem stawki nie zmieniło.
Michał
- Giant Mike
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
- Giant Mike
W zeszłym roku zaczeliśmy tam podjeżdzać - początek (jakies pierwsze 200 - 300 metrów) jest mocno stromo - na góralu po asfalcie szło ciezko. Potem się wypłaszcza. Dalej nie wiem bo darowaliśmy sobie tą przyjemność. W tym roku leżał tam jeszcze śnieg w maju .
Michał
- Giant Mike
Objechałem fragmentami trasę tegorocznego maratonu w Krakowie. Przy temeraturze +35 stopni w cieniu było ciężko.
Względem zeszłego roku większość trasy idzie w przeciwną stronę, drogi w większości twarde, nawierzchnia - szuter, luźne kamienie, wapienie, trochę po lasach. Podjazdy sztywne, zjazdy krętę i szybkie - typowy interwał.
Przy okazji udało mi się też pojeżdzić w okolicach Ojcowa, w dolinie Będkowickiej i jeszcze kilku innych .... szczerze POLECAM
Michał
Względem zeszłego roku większość trasy idzie w przeciwną stronę, drogi w większości twarde, nawierzchnia - szuter, luźne kamienie, wapienie, trochę po lasach. Podjazdy sztywne, zjazdy krętę i szybkie - typowy interwał.
Przy okazji udało mi się też pojeżdzić w okolicach Ojcowa, w dolinie Będkowickiej i jeszcze kilku innych .... szczerze POLECAM

Michał
- Giant Mike
gdzie gdzie ?? ja dzwonie i nigdzie nie mahak wrote:Witam!
Koniec wakacji. Czas "pomaratonić".
Czarek, Jasiek - dajcie znać czy jedziecie do Barda. Noclegi zarezerwowałem. Wyjazd w piatek po pracy. Powrót w niedzielę.

ja jade w piatek rano.
Michal
Miesiąc temu zaklepałem w domu wypoczynkowym "Tadeusz" www.dw-tadeusz.com tel. +48748171567. Jeżeli chłopaki się nie odezwą to możemy pomieszkać razem.
- Giant Mike
Ja tam dzwoniłem i juz jest full. w sumie jedzie 6 osob, ale po ostatnich zawirowaniach w Kościelisku teoretycznie kazdy martwi sie o siebiehak wrote:Miesiąc temu zaklepałem w domu wypoczynkowym "Tadeusz" www.dw-tadeusz.com tel. +48748171567. Jeżeli chłopaki się nie odezwą to możemy pomieszkać razem.

Jutro jeszcze potwierdze czy cos sie wyjasni w DWD Bardo. jak by co to sie pisze na miejscowke

Michal
- Giant Mike

Pocieszające, że Hak wyglądał nie lepiej - tylko jeszcze do tego zakrwawiony

Michał
- Giant Mike
Panu Tadeuszowi już dziękujemy. Szczerze nie polecamyhak wrote:Miesiąc temu zaklepałem w domu wypoczynkowym "Tadeusz" www.dw-tadeusz.com tel. +48748171567. Jeżeli chłopaki się nie odezwą to możemy pomieszkać razem.

Michał