kurwa mać
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
kurwa mać
w poniedziałek 2 gumy na szosówce - powrót MZA
dzisiaj wyjeżdzając z pracy urwałem rurę sterową w szosówce - znowu MZA
jak tu można kurwa mać w takich warunkach trenować?
Michał
w poniedziałek 2 gumy na szosówce - powrót MZA
dzisiaj wyjeżdzając z pracy urwałem rurę sterową w szosówce - znowu MZA
jak tu można kurwa mać w takich warunkach trenować?
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
cholera wie. jutro na to popatrze.karnaś wrote:Jak można urwać sterówkę (stara, przywaliłeś w coś)
Pękła dokładnie jak obcięta piłką nad głowką ramy pod mostkiem. Kierownica + mostek zostały mi w rękach, widelec wypadł

Plus w tym wszystkim taki, że stało się to na podjeździe w garażu a nie na rondzie Marynarska/Rzymowskiego albo zjeździe na Wilanowskiej.
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
a co poradzić jak już trzeci tydzień mam do dupy a już wiem że za dwa tygodnie dwa kolejne też bedą po ch...ju. Kurwa mać, czy ja nie moge mieć czasu na swoje prywatne sprawy. Pierdolona P............. .Czasem kazdy ma zly dzien...
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
jak w temacie
pierwszy raz od dawna wyskoczyłem w dłuższą trasę samochodem, świeżo po lekturze artykułu o tym ze jedynie co 8 fotoradar w Polsce jest czynny reszta to atrapy
miałem okazje sie o tym przekonać jadąc katowicka w stronę Chorzowa i mijając puste skrzynki poprzedzone znakiem "uwaga kontrola radarowa"praktycznie na każdym większym skrzyżowaniu ze światłami.
Raz chyba w okolicach Piotrkowa Tryb mój podstępny antyradar "cobra" zaczął wydawać nieprzyjemne dźwięki i migać na zielono co na tyle mnie zaniepokoiło że postanowiłem zwolnić tym bardziej że było akurat czerwone światło i rzeczywiście tym razem w pudle było oko kamery.Uff
Kiedy wracałem sytuacja sie powtórzyła znów pełno atrap ale w pewnym momencie zacząłem sobie przypominać o tym jednym działającym
Niestety moja całą uwagę zaprzątnął gps który jakoś nie chciał realizować polecenia "track back" i prowadził mnie po manowcach.
Dlatego nie wyczułem niebezpieczeństwa gdy wszystkie auta ustawiły sie na wewnętrznym pasie i jechały 70ką.
Ja tez tak jechałem aż do momentu gdy uznałem że strefa niebezpieczna sie skończyła i już można startować. Zupełnie tez zignorowałem delikatne pojedyncze piski "Cobry" bo ona tak sie "cieszy" przejeżdżając obok każdej stacji beznynowej
zjechałem na lewy pas i zacząłem przyspieszać w chwili gdy mijałem,czego nie zauważyłem znak "zwolnij"
pare metrów dalej "cobra" wydała z siebie przejmujący stały sygnał ostrzegawczy i rozjarzyła się na zielono a ja niemal oślepłem w błysku "flesza"
jedynym pocieszeniem będzie że mam szanse na fotke roku, na pewno w kategorii najdroższe zdjęcie
słowem....ku......a

pierwszy raz od dawna wyskoczyłem w dłuższą trasę samochodem, świeżo po lekturze artykułu o tym ze jedynie co 8 fotoradar w Polsce jest czynny reszta to atrapy
miałem okazje sie o tym przekonać jadąc katowicka w stronę Chorzowa i mijając puste skrzynki poprzedzone znakiem "uwaga kontrola radarowa"praktycznie na każdym większym skrzyżowaniu ze światłami.
Raz chyba w okolicach Piotrkowa Tryb mój podstępny antyradar "cobra" zaczął wydawać nieprzyjemne dźwięki i migać na zielono co na tyle mnie zaniepokoiło że postanowiłem zwolnić tym bardziej że było akurat czerwone światło i rzeczywiście tym razem w pudle było oko kamery.Uff
Kiedy wracałem sytuacja sie powtórzyła znów pełno atrap ale w pewnym momencie zacząłem sobie przypominać o tym jednym działającym
Niestety moja całą uwagę zaprzątnął gps który jakoś nie chciał realizować polecenia "track back" i prowadził mnie po manowcach.
Dlatego nie wyczułem niebezpieczeństwa gdy wszystkie auta ustawiły sie na wewnętrznym pasie i jechały 70ką.
Ja tez tak jechałem aż do momentu gdy uznałem że strefa niebezpieczna sie skończyła i już można startować. Zupełnie tez zignorowałem delikatne pojedyncze piski "Cobry" bo ona tak sie "cieszy" przejeżdżając obok każdej stacji beznynowej

jedynym pocieszeniem będzie że mam szanse na fotke roku, na pewno w kategorii najdroższe zdjęcie

słowem....ku......a

- Creeping Death
- NApierdalator
- Creeping Death
- NApierdalator
ja juz mam w kolekcji jedną taką foteczkę, wyszedłem całkiem całkiem. Rozpoznałem się bez większych problemów. Nie wiem jak jest jak bedą dwa auta ( ale tak sie nie zdarza) ale o nieostrym zdjęciu nawet nie myśl 
z foto pozdrowieniem

z foto pozdrowieniem

Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny