Co racja to racja - w większości przypadków ich zachowanie w środkach komunikacji jest co najmniej do dupy.
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Chyba nikt o zdrowym rozsądku nie popiera takiego zachowania. Odnośnie stadionów, masz rację, nie są imponujące ale to chyba oddzielny temat. Jeśli chodzi o oprawy to nasz klub jest w ścisłej czołówce w europie i na ten temat też nie ma co dyskutować:)Chiste wrote:Co mi tu pokazujesz filmiki, M(L)ody...
Stadiony lepsze widziałem (nie w Polsce), i choćby nie wiem, jak megawypaśne oprawy na meczu robili kibice (L), to ich darcie ryja w autobusie, bełty na podłodze, zapite gęby, głupawe zaczepianie kobiet, permanentne bluzganie i antysemickie przyśpiewki splendor cały gaszą.
Chyba ze masz inne zdanie na ten temat...
No tu nie do końca sie zgodze bo chyba każdy wie jaki mógłby być finał takiego "zwrócenia uwagi"...różowy łokieć wrote: ps. Jak miałeś coś do tych ludzi to trzeba było zwrócić im uwagę, a nie wyżalać się na forum nie kibicowskim
moglbys zrobic tym zdaniem kariere na forum dla sado-maso. ;)różowy łokieć wrote: ps. Jak miałeś coś do tych ludzi to trzeba było zwrócić im uwagę, a nie wyżalać się na forum nie kibicowskim