Zemsta za polskie swinie!!
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
łatwo nie jest. Gramy dobrze okresami niezbyt równo
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
Mamy srebro juz w kieszeni, ale emocje były, oj były 

Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
YES!YES!YES!
stawiałem przed meczem na 3:1 dla nas ale... zacząłem wątpić w drugim secie po niespodziewanym rozluźnieniu przy stanie 15:9
trzeba przyznać że Bułgarzy z kolei zrobili to samo w 3 secie
w sumie dobry mecz i co najważniejsze wygrana i świetna postawa w decydujących momentach, tych które odróżniają mistrzów od bardzo dobrych graczy
ps. Lozano wygląda jak...Napoleon, mały pajtuś wśród rosłych graczy o mały włos nie fiknął koziołka z radosci po naszym zwycięstwie
podoba mi sie że sie tak żywiołowo cieszy

stawiałem przed meczem na 3:1 dla nas ale... zacząłem wątpić w drugim secie po niespodziewanym rozluźnieniu przy stanie 15:9
trzeba przyznać że Bułgarzy z kolei zrobili to samo w 3 secie
w sumie dobry mecz i co najważniejsze wygrana i świetna postawa w decydujących momentach, tych które odróżniają mistrzów od bardzo dobrych graczy

ps. Lozano wygląda jak...Napoleon, mały pajtuś wśród rosłych graczy o mały włos nie fiknął koziołka z radosci po naszym zwycięstwie

podoba mi sie że sie tak żywiołowo cieszy

myli się ten co myśli że ja pesymista jestem, ja realista
jest dobrze.
moim zdaniem Lozano dał dupy (przy całym szacunku dla niego). Gacek jesli nawet wszedł to powinien zejść po 5 minutach, widać było że nie jest w stanie grać i rozłożył grę całej drużyny. gdyby nie te głupie błędy przez które przegraliśmy drugiego seta, gdybyśmy go wygrali...ehhh szkoda.
wracając do Lozano to imho powinien też zmienić Świderskiego no ale cóż, w końcu trener jest z ameryki południowej...taki mały patriotyzm

moim zdaniem Lozano dał dupy (przy całym szacunku dla niego). Gacek jesli nawet wszedł to powinien zejść po 5 minutach, widać było że nie jest w stanie grać i rozłożył grę całej drużyny. gdyby nie te głupie błędy przez które przegraliśmy drugiego seta, gdybyśmy go wygrali...ehhh szkoda.
wracając do Lozano to imho powinien też zmienić Świderskiego no ale cóż, w końcu trener jest z ameryki południowej...taki mały patriotyzm

yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
nie tak nerwowo chłopie. sam sobie zaprzeczasz. napisałem że nie powinien wpuścić gacka? napisałem a ty na mnie najeżdżasz i za chwile sam piszesz że nie powinien go wpuścić. zdania nie zmienie - w dzisiejszym meczu trener popełnił błędy. gacek po pierwsze a po drugie Świderski - dizś zupełnie nie dawał rady. co nie zmienia faktu że czuję wielki szacunek dla tych panów.dzidek wrote:Yorek mow co chcesz ale od trenera to ty sie odwal i od jego decyzji.
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
tu sie zgadzam,przez te 5min dobrze odbierał ale potem powinien zostać zmieniony tym bardziej że jak sie okazało Bąkiewicz swietnie go zastapiłyorek wrote: moim zdaniem Lozano dał dupy (przy całym szacunku dla niego). Gacek jesli nawet wszedł to powinien zejść po 5 minutach, widać było że nie jest w stanie grać i rozłożył grę całej drużyny.
i tu też sie zgadzamyorek wrote: gdyby nie te głupie błędy przez które przegraliśmy drugiego seta, gdybyśmy go wygrali...ehhh szkoda.

yorek wrote: wracając do Lozano to imho powinien też zmienić Świderskiego no ale cóż, w końcu trener jest z ameryki południowej...taki mały patriotyzm
po raz trzecie sie zgadzam?

jakies zmiany by sie przydały ale...nie sądzę żeby dzis pomogły, KO w pierwszym secie było zbyt potęzne
hm...czy to że sie zgadzam z Yorkiem oznacza że jestem optymistą?czy realistą