Trzeci (zimowy) alleycat
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
Alley'a można było objechać na przykład w taki sposób (kliknij). Kolejność odwiedzania punktów: 4, 8, 2, 3, 9, 6, 7, 1, 10, 11, 5, 12. Pociąg relacji Pilawa - Warszawa Zachodnia złapany dokładnie o 15:42 na stacji w Świdrze, taki też był plan. Przyznam, że podczas pierwszego terminu tego alley'a domyśliliśmy się trochę, że może chodzić o jakiś "ruchomy punkt". Moim zdaniem pomysł świetny, brawa dla Yorka i Chistego za wykonanie zadania
. Pomiędzy punktem 1, a 10 przejazd przez park cześciowo z premedytacją, hehe
.
Więcej takich imprez. Ktoś się deklaruje na organizację alley'a numer 4? Może ja sam o tym pomyślę (znowu), tutaj zabawa też jest przednia
, polecam.

Więcej takich imprez. Ktoś się deklaruje na organizację alley'a numer 4? Może ja sam o tym pomyślę (znowu), tutaj zabawa też jest przednia

Last edited by Edi on 26 Jun 2006 14:16, edited 1 time in total.
cookie monster
ja wtopiłem z 5 minut na czekaniu na pociąg w Śródborowie, potem jeszcze cofnąłem się na 10 i dopiero na 11 :/ głupi pomysłEdi wrote:Alley'a można było objechać na przykład ...

co do kolejnego Alleya to wpadliśmy z Czarkiem na pewien pomysł ale nie wiem czy wszystkim by się spodobał a i trzeba by go zorganizować na terenie wyłączonym z ruch

yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
- Creeping Death
- NApierdalator