sugestia:
-mysle że napis otwock.prv.pl powinien być i to w takim miejscu jak u BigBlacka, to akurat warto reklamować!
-ksywa pod logiem a nie obok
-proponowałbym szary kolor zamiast niebieskiego,tak jak w napisach po bokach,albo....żólty jak w herbie,ten niebieski jakoś mi nie leży
pozdrawiam wszystkich dzielnie pracujących nad projektem
spoko zgodzimy sie,po prostu wydawało mi sie że ten niebieski troche ni z gruchy ni z pietruchy,a zólty i szary juz tam są
ale jesli Ty uważasz że jest duzo lepiej to jest szansa na finał,ciekawe co na to Behem?
ehm, mi tez ten niebieski ni chu*.
jacek, on jest zbyt mdly.
moje propozycje po 5 minutach roboty:
dalem dwa warianty gradientu, ale to do wyboru of kors. to tylko pogladowe.
loga nie wstawialem. w zaleznosci od wariantu, kolnierzyk czerwony badz zolty. (ostatnio kolor na gradiencie)
Z tych dwoch... lepszy ten bardziej zolty gradient...
A bylem na 1000% pewny ze nie poprzesz niebieskiego
Mi sie jednak podoba... poza tym pozostale elementy stroju mam
z niebieskim... wiec chyba zrozumiałe...
To ze mdly... to mozna zmienic...
Nie mam w pracy niestety zadnego narzedzia graficznego.
Pozdrawiam.
PS.
Jak sie lubicie dogadywac i wypracowywac szczegoly..
To i ja tak prosto na kompromis nie pojde
a ja mam żółto-niebieskiego Rudego , jutro wezmę do roboty cyknę kilka fot komuś je ma maila wepchnę. Mnie się podoba i wzór i kolorystyka... a najważniejsze że słońce nie wali po plecach
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
bo chyba ogolnie nie lubie niebieskiego, odstaje od pozostalych kolorow... ;)
w ogole co za problem, zrobmy ten sam wzor tyle ze z innymi kolorami, kazdy sobie wybierze jaki mu pasuje... jak szalec to szalec. ;)
zaraz trzepne z dwoch stron ta wersje, jakies bajery mozna porobic, ale to co yorek wczesniej zapodal to na kupnych koszulkach widzialem. ;)
Jacq wrote:Z tych dwoch... lepszy ten bardziej zolty gradient...
A bylem na 1000% pewny ze nie poprzesz niebieskiego
Mi sie jednak podoba... poza tym pozostale elementy stroju mam
z niebieskim... wiec chyba zrozumiałe...
To i ja tak prosto na kompromis nie pojde
ja mam wszystkie elementy łącznie z rowerem czarno-czerwono-szare,więc zóty pasuje jak pięść do oka ale ...podoba mi sie ten żółty gradient i ładnie sie komponuje z innymi elementami,czerwienią we fladze i w herbie,i zólcią w herbie-oto moje zdanie
niebieski nie pasuje do niczego,oprócz Jacqa
jeżeli nie pojdziemy na kompromis,a propozycja Behema jest chyba takim rozsądnym kompromisem todajmy sobie siana zanimosiągniemy 1000 postów,sorry Jacq
nie no, mowie, mozna zrobic czesc w takiej kolorystyce czesc w takiej. byle wzor byl taki sam, coby jakis standard utrzymac.
zobaczymy ktora bedzie lepiej prezentowac sie na zywca ;)
Mało tego... podoba mi sie polaczenie niebieskiego z czerwonym..
Nastepna rzecz: Yorkowy wzor jest duzo lepszy od tego gradientu.
No i w koncu:
Behem.. powoli widze dochodzimy do momentu... w ktorym kazdy bedzie
mial inna koszulke, z tym ze u kazdego gdzies tam pojawi sie napis "OTWOCK"
behem0th wrote:nie no, mowie, mozna zrobic czesc w takiej kolorystyce czesc w takiej. byle wzor byl taki sam, coby jakis standard utrzymac.
zobaczymy ktora bedzie lepiej prezentowac sie na zywca
albo jeden wzór dla wszystkich albo jarmark z przebierańcami
ech,znów za duzo gadam
moim zdaniem i mówie to po raz ostatni
propozycja Behema jest w porzo,dobrze dobrana kolorystycznie,prosta bez udziwnień,jednocześnie zywa i wesoła,tak to widzę!
nie będzie każdemu pasowała to pewne,mnie średnio ale chetnie bede jeżdził w takiej koszulce
reszta dyskusji jest dla mnie jakimś dziwnym sporem o....nie wiem o co
i nie chce wiedzieć!
jeżeli chcecie to ciągnąć to ja spadam, bo to jałowa dyskusja i bawcie się tak przez nastepne 1,5roku
leoheart wrote:
jeżeli nie pojdziemy na kompromis,a propozycja Behema jest chyba takim rozsądnym kompromisem todajmy sobie siana zanimosiągniemy 1000 postów,sorry Jacq
Tomku... moje kompromisowe nastawienie uleglo ewolucji
do zastanych warunków...
Panowie tutaj chca miec produkt doskonaly dopasowany dla wszystkich,
ja wiec tez wyrazam swoje zdanie...
Niestety zdje sobie sprawe tez z tego, ze to nie prowadzi do szybkiego zakonczenia projektu koszulki...
ale za to jakaz satysfakcja bedzie jak w koncu wypracujemy ten wymazony wzor... no chyba ze sie znajdzie jeszcze ktos chetny.. ktos kto bedzie lubil kolor rozowy
Poki co widze wzrost kreatywnosci.. wiec moze niedlugo cos z tego wyjdzie...
Ale tak jak napisałem... kazdy chce swoje 5 groszy wtracic wiec i ja moge nie??
Dla mnie dobre sa:
-angielska nazwa-odpadła
-kolor niebieski-poczatkowo kompromisowo odpuscilem
-ciekawszy wzor-nie podobaly sie, a ten podklad jest zaproponowany przez Ciebie
-logo OCT- było całkiem ok, poczatkowo sie podobalo, jednak zmiana nazwy je jakby to powiedziec.. wykluczyła
Cóż Behem... chyba moge tez cos powiedziec... nieprawdaż??
Pozdrawiam
PS.
Zobacz na poczatek topika jakie wzory proponowalem
dobra, ale wynika cos z tego? czy to tylko takie wtracenie? sugestia? potwierdzenie, ze to robimy?
juz dawno stwierdzielm, ze jak sie samemu czegos nie zrobi to mozna sie obsrac. tylko ze nie na wszystko jest czas. wiec jezeli sam tego nie dociagniesz, to ja to zrobie. kiedys. moze i za kolejne 1.5 roku, na razie mam inne sprawy.
EOT z mojej strony. przynajmniej na tym etapie.
jak kogos cos urazilo z tego co napisalem wczesniej, gdziekolwiek w tym temacie, to sory, mialem dobre intencje... ;)))