dziś przetestowałem Membranę
nie wiem jak Młody ale ja jestem zadowolony,pomijając rozmiar o którym sie już rozpisywałem,na marginesie jakieś krępe są te kurteczki,czuje sie jak w pancerzyku,rękawy są na długość dobre ale w ramionach jakaś taka jak na patyczaka, chyba nie mam kolarskiej sylwetki takiej jak chociażby ...Dzidek
w każdym razie sprawdziła sie na wietrze i..mrozie bo dzis o 5 rano chyba było z -10 przez ten wiatr wprost w twarz,dużo lepiej chroni niż moja kurtka Biemme z
A-texu, w każdym razie zestaw koszulka termoaktywna z długim,nasza z długim i membrana okazał sie wystarczający, z powrotem już było za ciepło
ponadto w Wwie wzbudzałem zainteresowanie a to jak wiadomo...bezcenne

polecam przy okazji chustkę uniwersalną Buff i rękawice zimowe Monster też się nie boją lodowatego wiatru
ps.miałem walnąć poglądową fotkę jak wygląda OGR w wersji zimowo-drogowej ale oczywiście zapomniałem aparatu i telefonu
a propos to jak tam nasi fotografowie?wrzuca cos na ftp czy fotki im sie rozmazały?
szkoda że nie zrobiliśmy tradycyjnego wspólnego zdjęcia,Haku cos sugerował ale chyba wtedy wjechało na stół piwo i temat sie rozmył
trzeba będzie zrobić zbiórkę przy okazji tym bardziej ze już jest imponująca grupa