koszulki (cd.)
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
wy tutaj dziewczyny nie zakrecajcie:) jak plec piekna, to trzeba podziwiac, no nie?:))
a tego, strz pisalas cos kiedys, ze chcesz obaczyc gole klaty wegetarianskie:) nie bedzie lepszej okazji. lol
aha, a co do tego, czy jest ktos godzien noszenia koszulki OGR, to wezcie mnie nie rozsmieszajcie lepiej, bo jakies takie glupie napady smiechu miewam. chyba byla juz mowa o tym? przeciez tu chodzi o zabawe, o jednosc, o wygode, a nie o jakies pieprzone podzialy i domysly!!!
wsio juz jasne?!?
jak tylko BB wroci z wakacji bedziemy go meczyc o nicki i trzeba zamowic te koszulki, bo nie bedzie okazji zalozyc ich przed zima:)
a tego, strz pisalas cos kiedys, ze chcesz obaczyc gole klaty wegetarianskie:) nie bedzie lepszej okazji. lol
aha, a co do tego, czy jest ktos godzien noszenia koszulki OGR, to wezcie mnie nie rozsmieszajcie lepiej, bo jakies takie glupie napady smiechu miewam. chyba byla juz mowa o tym? przeciez tu chodzi o zabawe, o jednosc, o wygode, a nie o jakies pieprzone podzialy i domysly!!!
wsio juz jasne?!?
jak tylko BB wroci z wakacji bedziemy go meczyc o nicki i trzeba zamowic te koszulki, bo nie bedzie okazji zalozyc ich przed zima:)
nie, no w ogole nei ma o czym gadac, ja moge sie nazwac przyjacielem calej tej rowerowej bandy i tyle, na co mi z reszta koszulka, tak na prawde ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
a co do radosnego wątku a propo przebieranek w meskie koszulki, to obawiam sie, ze i tak marny bylby efekt, bo by na nas wisialy te koszulki,jak wory pokutne :p
takze nie wiem...chyba ze Was to kręci![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
panicz Sojowy jak sie zainteresowal pokazywaniem wegetarianskich klat - haha, ale ja juz nie pamietam o co chodzilo, ze aj tak powiedzialam - to moze omowimy to na gg, bo znow ktos zaraz walnie posta,ze "ale czata robicie ";]
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
a co do radosnego wątku a propo przebieranek w meskie koszulki, to obawiam sie, ze i tak marny bylby efekt, bo by na nas wisialy te koszulki,jak wory pokutne :p
takze nie wiem...chyba ze Was to kręci
panicz Sojowy jak sie zainteresowal pokazywaniem wegetarianskich klat - haha, ale ja juz nie pamietam o co chodzilo, ze aj tak powiedzialam - to moze omowimy to na gg, bo znow ktos zaraz walnie posta,ze "ale czata robicie ";]
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"
no jasne, jasne.. ja tam nie wiem o czym była kiedystam mowa, a ten temat bardzo dluugi jest do przegladaniakurdeRYSIEKuwazaj wrote:aha, a co do tego, czy jest ktos godzien noszenia koszulki OGR, to wezcie mnie nie rozsmieszajcie lepiej, bo jakies takie glupie napady smiechu miewam. chyba byla juz mowa o tym? przeciez tu chodzi o zabawe, o jednosc, o wygode, a nie o jakies pieprzone podzialy i domysly!!!
wsio juz jasne?!?

widać dobry wór nie jest złystrz. wrote: bo by na nas wisialy te koszulki,jak wory pokutne :p
takze nie wiem...chyba ze Was to kręci

"Te oveczky ne bekają."
nic dodać nic ująć, pora zamawiać u Big Blacka wzorymatildae wrote: a całego klimatu poczucia wpólnoty, czy jak to określić, związanego zapewne w jakiś sposób z jej noszeniem, za bardzo pozytywne i pożądane..

to ciekawe wydawało mi sie że atmosfera na Masie i po niej jest good wśród forumowiczów,czy powiesz coś więcej Strz?a wiecie, co mnie wkurza? ze tutaj tak sobie gawędzimy, tralalalala, smichu chichu, a potem spoykamy sie na masie i czar pryska
nie drazni was to?
ps.byłoby super gdyby na Masie i nie tylko w koszulkach wystąpili jeszcze Matildae,Strz,Goksa,Rysio S,Domar,Młody,Jacle,Dar3k,Hunter byłaby to imponująca i...fajna grupa I THINK!
- Jacq
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Ale tu nie chodzi czy jest godzien czy nie godzien...kurdeRYSIEKuwazaj wrote: aha, a co do tego, czy jest ktos godzien noszenia koszulki OGR, to wezcie mnie nie rozsmieszajcie lepiej, bo jakies takie glupie napady smiechu miewam. chyba byla juz mowa o tym? przeciez tu chodzi o zabawe, o jednosc, o wygode, a nie o jakies pieprzone podzialy i domysly!!!
Bardziej wazne jest tu to zeby nasz wzor koszulki nie stal
sie koszulką bazarową... czyli, przyjezdzasz na mase, jezdzisz,
powiesz cos czasem na forum -> jestes jednym z nas.. rozumiesz co mam na mysli?
Pozdrawiam
dobrze Jacek powiedzial - koszulka bazarowa ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
nie, no oczywiscie odbyla sie "asymilacja strz" kiedys tam wczesniej, takze juz nie czuje sie dzikusem, ale... oja pierdziele, ale chrzanie <lol>
nie wazne juz![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
a wiecie, co mnie wkurza? ze tutaj tak sobie gawędzimy, tralalalala, smichu chichu, a potem spoykamy sie na masie i czar pryska
nie drazni was to?
fakt faktem, ze na sierpniowej masie wyalienowalam sie troche, bo pamietajac swoje odczucia z pierwszej masy, kiedy nikogo nie znalam i bylo mi "łyso" - tum razem ja 'zaopiekowalam' sie znajomym.to ciekawe wydawało mi sie że atmosfera na Masie i po niej jest good wśród forumowiczów,czy powiesz coś więcej Strz?
nie, no oczywiscie odbyla sie "asymilacja strz" kiedys tam wczesniej, takze juz nie czuje sie dzikusem, ale... oja pierdziele, ale chrzanie <lol>
nie wazne juz
to mowilem ja, Jarząbek
Leo, ale ja mowie, ze "czar pryska" NIE w sensie, ze jak przujezdzam na mase, to sie okazuje, ze nie jestescie fajni itd. Nie nie. Ja mowei o normalnym objawie "wirtualnych" znajomosci, ze tutaj odbywa sie normalna wymiana zdan, a na "zywca" juz nie jest tak swobodnie - ja tylko stwierdzam oczywista rzecz, tak na prawde
i NIE MAM PRETENSJI do nikogo, tylko mowie, ze mnie drazni, ze to tak jest, wszystko jedno czy chodzi o Was, czy o kogokolwiek innego.
EOT
!!!!!!!!!!!!!! ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
ps, a co do koszulki, to troche wiocha dla was, jakbym sunela szosą strz. w "firmowej" koszulce, ale slimaczym tempem
by se ludzie pomysleli, ze jakies straszne melepety te otwockie rowery ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Leo, ale ja mowie, ze "czar pryska" NIE w sensie, ze jak przujezdzam na mase, to sie okazuje, ze nie jestescie fajni itd. Nie nie. Ja mowei o normalnym objawie "wirtualnych" znajomosci, ze tutaj odbywa sie normalna wymiana zdan, a na "zywca" juz nie jest tak swobodnie - ja tylko stwierdzam oczywista rzecz, tak na prawde
EOT

ps, a co do koszulki, to troche wiocha dla was, jakbym sunela szosą strz. w "firmowej" koszulce, ale slimaczym tempem
Leo, wzruszyłeś mnie...leoheart wrote: ps.byłoby super gdyby na Masie i nie tylko w koszulkach wystąpili jeszcze Matildae,Strz,Goksa,Rysio S,Domar,Młody,Jacle,Dar3k,Hunter byłaby to imponująca i...fajna grupa I THINK!

A tak jeśli chodzi o strój słóżbowy koszulką OGR-ów zwany to pomyśle o tym jak troche parametry zmienię

Ja myślę, że ponieważ większość z nas, zarowno na tym Forum ,jak i może na innych, nawiązało trochę różnych internetowych znajomości, to chyba każdy zdaje sobie sprawę, że przenoszenie ich na bezpośrednie kontakty nie jest dla wszystkich takie proste. Ja np. nie należe do osób,którym łatwo się - jak pisałaś - zasymilować, a to, ze zachowuje sie "dziko" i stresuje sie tym, ze inni pewnie uważaja mnie za kogoś mało kontaktowego, jeszcze pogarsza sytuację. Ale ostatnio wytłumaczyłam to sobie tak, że to, co wiemy o sobie i co sobą reprezentujemy tu na Forum jest podstawą do nabierania do siebie wzajemnej sympatii, a spotkania w rzeczywistośc - po prostu trzeba ich jak najwięcej żeby się oswajać, a od innych - myślę, że można oczekiwać cierpliwości, pamiętając, ze przeciez wiedzą o tym, że coś tam w nas w środku siedzi, może coś ciekawego, co czasem sie ujawnia gdzieś w naszych wypowiedziach na Forum, tylko może niektórym potrzeba więcej czasustrz. wrote:to mowilem ja, Jarząbek
Leo, ale ja mowie, ze "czar pryska" NIE w sensie, ze jak przujezdzam na mase, to sie okazuje, ze nie jestescie fajni itd. Nie nie. Ja mowei o normalnym objawie "wirtualnych" znajomosci, ze tutaj odbywa sie normalna wymiana zdan, a na "zywca" juz nie jest tak swobodnie - ja tylko stwierdzam oczywista rzecz, tak na prawdei NIE MAM PRETENSJI do nikogo, tylko mowie, ze mnie drazni, ze to tak jest, wszystko jedno czy chodzi o Was, czy o kogokolwiek innego.

A co do jazdy w koszulce slimaczym tempem... OGR chyba nie jest z założenia grupą wyczynową, więc mam nadzieję , że nie należy sie tym przejmować

"Te oveczky ne bekają."
Nie, no sluchaj, ja jak widze kogos na rowerze w takiej bajeranckiej rowerowej koszulce, to pierwsze skojarzenie jest takie, ze to jakis wymiatacz. A ja max 25km/h wyciagammatildae wrote:A co do jazdy w koszulce slimaczym tempem... OGR chyba nie jest z założenia grupą wyczynową, więc mam nadzieję , że nie należy sie tym przejmować
Ee tam, to że chłopaki wymiataja, to nie znaczy że musimy im koniecznie dorównać, to prawie fizycznie niemożliwe... W razie czego trzeba sobie opracowywać alternatywne ścieżki, przeciez nie można sie zakatowywac probując ich dogonic po jakichś hardkorachstrz. wrote: Nie, no sluchaj, ja jak widze kogos na rowerze w takiej bajeranckiej rowerowej koszulce, to pierwsze skojarzenie jest takie, ze to jakis wymiatacz. A ja max 25km/h wyciagami to po równym terenie - mietka jestsm jesli chodzi o górki i piachy

"Te oveczky ne bekają."
jak to jak, bez trzymanki bedziemy jechac ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
a normalnie nie w trasie, to bedziemy ladnie wygladac po prostu,jak mowisz i beda nas zabierali na zawody i wszyscy beda im zazdroscic takich cheer'ek![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
ta, my tu juz planujemy wyjazdy niemalze, a poki co Panowie nie wyrazaja wiekszego zainteresowania sprawą, z wyjątkiem spotkania celem wymiany koszulek w plenerze![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
a normalnie nie w trasie, to bedziemy ladnie wygladac po prostu,jak mowisz i beda nas zabierali na zawody i wszyscy beda im zazdroscic takich cheer'ek
ta, my tu juz planujemy wyjazdy niemalze, a poki co Panowie nie wyrazaja wiekszego zainteresowania sprawą, z wyjątkiem spotkania celem wymiany koszulek w plenerze