Spider - z tymi dyslektykami nie chodzi o Ciebie bo swoje lata już masz a kiedyś ten papier zdobyć nie było tak łatwo, teraz dają za ładne oczy.3. Zainteresowani innymi obcjami proszę o kontakt.
Jest taka akcja.
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
dziwicie się, że się czepiam ale teraz co druga osoba jest dyslektykiem a pozostali mają w dupie jak się powinno pisać i wychodzą takie kwiatki jak "rądo" u yanka albo cytat z allegro:
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
powiem Ci takk: raz na jakis czas mam doczynienia z wieksza iloscia tekstow autorstwa jakichs tam roznych ludzi, w rozym wieku i na roznym etapie edukacji. Duzo fintyflus'nych bledow widzialam, wierz mi
szlag mnie trafia, jak cholera, jak mam je doprowadzac do porzadku - noi oczywiscie wszyscy korzystaja z worda, ale to nic nie zmienia niestety.
Jak ogladam film i w napisach trafi sie byk, to nie moge sie powstrzymac, zeby nie skomentowac siarczyscie... etc.
Chodzi mi o to, ze doskonale Cie rozumiem Yorek - bo to az oczy bola, jak sie czyta.
Ale z doswiadczenia wiem, ze ludzie sa z reguly niereformowalni, a z wadami nie walcza, tylko sobie dorabiaja ideologie. Im bardziej bedziesz sie wsciekal tym bardziej nie beda sie starali
Takze daj se spokoj juz, to se ne da
ps 1: a co powiesz na shpanerskom peesownie ktora jush sie zadomowila gdzieniegdzie? aaaa ggrrrrrr
ps 2. jakis "brud" a propo?

Jak ogladam film i w napisach trafi sie byk, to nie moge sie powstrzymac, zeby nie skomentowac siarczyscie... etc.
Chodzi mi o to, ze doskonale Cie rozumiem Yorek - bo to az oczy bola, jak sie czyta.
Ale z doswiadczenia wiem, ze ludzie sa z reguly niereformowalni, a z wadami nie walcza, tylko sobie dorabiaja ideologie. Im bardziej bedziesz sie wsciekal tym bardziej nie beda sie starali

ps 1: a co powiesz na shpanerskom peesownie ktora jush sie zadomowila gdzieniegdzie? aaaa ggrrrrrr
ps 2. jakis "brud" a propo?

Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"
fqrvia me fpisdustrz wrote: ps 1: a co powiesz na shpanerskom peesownie ktora jush sie zadomowila gdzieniegdzie? aaaa ggrrrrrr
hmm - nie kumam, walnąłem gdzieś byka?strz wrote: ps 2. jakis "brud" a propo?
zasygnalizowałem tylko akcję i zostałem zmieszany z błotem "bo ja bendem pisac jak kcem" - a w takich sytuacjach nie można siedzieć cicho, chować głowy w piasek, trzeba walczyć

yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
Nie, no dobra, to ja tez juz sie nie odzywam, bo w sumie wskoczylam w temat od srodka. - uscisk prawicy [jesli to w twoim przypadku wykonalne;)]
A co do mojego ps2 i jakiegos "bruda" a propo - to nie walnales byka, tylko liczylam na to, ze jakas ciekawostke jak zwykle wyciagniesz
taka z zycia wzieta, wieeesz 
w ogole to jak mowi stare opolskie przyslowie kto kogo straszy, ten sie tego boi
A co do mojego ps2 i jakiegos "bruda" a propo - to nie walnales byka, tylko liczylam na to, ze jakas ciekawostke jak zwykle wyciagniesz

w ogole to jak mowi stare opolskie przyslowie kto kogo straszy, ten sie tego boi

Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"