kurwa mać
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
noooo, a swiat do dupy. ;)
a to od razu pojade jeszcze:
szcoztka w pupe poczcie polskiej w otwocku, ktora jeszcze do niedawna byla czynna od 6 do 20, a teraz nierobom sie nie chce i zapodaja od 8.
no i okazuje sie ze wychodze za wczesnie z domu a za pozno wracam zeby odebrac paczke.. syf.
a to od razu pojade jeszcze:
szcoztka w pupe poczcie polskiej w otwocku, ktora jeszcze do niedawna byla czynna od 6 do 20, a teraz nierobom sie nie chce i zapodaja od 8.
no i okazuje sie ze wychodze za wczesnie z domu a za pozno wracam zeby odebrac paczke.. syf.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
faceci do dupy. no cos w tym jest gleszego. masz racje. ;P
- karnaś
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
pozwoliłem sobie wkleić http://www.obiektywni.pl/autorzy/autor- ... -0-0-0.php
kolczatka tak 5/10, kostka to do katalogu budowlanego, nic tam ciekawego, a kwiatek smutny pusty i tyz nieciekawy w tej formie. mieli troche racji. ;)
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
nie jest tak źle, większość facetów ma ograniczoną płaszczyznę odczuwania i postrzegania, ludzie są różni i nie mozna zbyt wiele oczekiwać
ja tam prezenciki dostałam, jednen dotyczy wyprawy do krainy zimna ... czyżby miało to zwiazek z królową śniegu

Katarina widocznie byłas niegrzeczna, przyznaj siękurcze, Mikołaj dziś nie przyniósł mi nawet maciupeńkiego prezenciku.
Mikołajki są do bani.

ja tam prezenciki dostałam, jednen dotyczy wyprawy do krainy zimna ... czyżby miało to zwiazek z królową śniegu

może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
ja nie mogę-wszędzie mnie znajdą.
no dzięki -przynajmniej wiem że są nieciekawe.
Już wolę dostać taki komentarz niż samo 0.
I właśnie w tym jest problem - ja widze coś w tej kostce i dlatego ją tam wrzuciłam-ale inni nic w niej niewidzą.Cóż -subiektywizm się kłania-niech zmienią nazwę portalu
a co do facetów to szkoda gadać
może i tak źle nie jest-ale nie jest też dobrze 
no dzięki -przynajmniej wiem że są nieciekawe.
Już wolę dostać taki komentarz niż samo 0.
I właśnie w tym jest problem - ja widze coś w tej kostce i dlatego ją tam wrzuciłam-ale inni nic w niej niewidzą.Cóż -subiektywizm się kłania-niech zmienią nazwę portalu

a co do facetów to szkoda gadać

no dobra, przyznaje się.pokrzewka wrote:
katarina napisał:
kurcze, Mikołaj dziś nie przyniósł mi nawet maciupeńkiego prezenciku.
Mikołajki są do bani.
Katarina widocznie byłas niegrzeczna, przyznaj się![]()

wandal - nie oczekuj zbyt wiele od facetów, nie rozczarujesz się a możesz się czasem mile zaskoczyć.

a ja w ogóle nie widzę kostki tylko czerń,biel i dużo szarości jak w....życiu?
mnie podoba sie "o poranku"-jest samotność ale i jakaś determinacja w tym krzaczku
ps.ale ja jestem tylko amatorem robiącym nieostre zdjęcia z jednej ręki seryjnym aparatem
więc nawet nie śmiem oceniać techniki
dla mnie już dostrzeżenie takiej kolczatki lub kwiatka jest mistrzostwem świata i...podstawą dobrej fotografii bowiem techniki można sie nauczyć zmysł obserwacji trzeba mieć

mnie podoba sie "o poranku"-jest samotność ale i jakaś determinacja w tym krzaczku

ps.ale ja jestem tylko amatorem robiącym nieostre zdjęcia z jednej ręki seryjnym aparatem

dla mnie już dostrzeżenie takiej kolczatki lub kwiatka jest mistrzostwem świata i...podstawą dobrej fotografii bowiem techniki można sie nauczyć zmysł obserwacji trzeba mieć

7 to szczesliwa liczba. po siedmiokroc wiec: kurwa mac!!!
po dwakroc - 2 dumy w ciagu dwoch ostatnich dni
po trzykroc - peknieta obrecz (fakt, miala soje lata - 15!)
po ctero i pieciokroc zajechane obydwa kolka w przerzutce - nie do wymiany bo SRAM jeden nitowany!!!
po szesciokroc - zyzyte PIESKI w piascie - wiecie co to znaczy? pedalujesz i nie jedziesz!
po siedmikroc jezdzac wczoraj z behem wyglebilem sie okrutnie i uszkodzilem kolano do KRWI!
i tu zaczyna sie prawdziwa KURWA MAC! po przybyciu do miejsca zakwaterowania zauwazylem brak wszytkich istotnych kluczy (drzwi, zapinki rowerowe). na domiar (domar?) zlego padla mi komora. Zaswitala mi mysl gdzie postradalem te klucze - dokladnie miedzy torfami i pogorzela...Na szczescie sa dobre dusze i duchi i nasza wycieczke odbylem jeszcze raz ino autem - klucze lezaly 2 metry od miejsca gdzie sie wyglebilem. No nie kurwa mac?
po dwakroc - 2 dumy w ciagu dwoch ostatnich dni
po trzykroc - peknieta obrecz (fakt, miala soje lata - 15!)
po ctero i pieciokroc zajechane obydwa kolka w przerzutce - nie do wymiany bo SRAM jeden nitowany!!!
po szesciokroc - zyzyte PIESKI w piascie - wiecie co to znaczy? pedalujesz i nie jedziesz!
po siedmikroc jezdzac wczoraj z behem wyglebilem sie okrutnie i uszkodzilem kolano do KRWI!
i tu zaczyna sie prawdziwa KURWA MAC! po przybyciu do miejsca zakwaterowania zauwazylem brak wszytkich istotnych kluczy (drzwi, zapinki rowerowe). na domiar (domar?) zlego padla mi komora. Zaswitala mi mysl gdzie postradalem te klucze - dokladnie miedzy torfami i pogorzela...Na szczescie sa dobre dusze i duchi i nasza wycieczke odbylem jeszcze raz ino autem - klucze lezaly 2 metry od miejsca gdzie sie wyglebilem. No nie kurwa mac?

Kurwa. W paintballowym szale bitewnym, nawet nie zauważyłem kiedy i w co przyjebałem. A dzisiaj napierdala przy najmniejszym dotknięciu. To i tak postęp, bo wczoraj wieczorem napierdalało nawet bez dotykania.
Jak ja mam z tym gównem przejść 100km? Może do soboty przestanie napierdalać...
Jak ja mam z tym gównem przejść 100km? Może do soboty przestanie napierdalać...
- Attachments
-
- palec2.jpg (15.55 KiB) Viewed 3014 times
A rowery jak cielęta leżą nad brzegami rzek