od ubezpieczeń na życie i emerytury, jakieś duże towarzystwa wchodza w grę. może macie kogoś w rodzinie albo dobrego znajomego. szukam takie osoby, która mnie w zbyt wielkiego *uja nie zrobi
Jesli interesuje Ciebie ING Nationale-Nederlanden to mogę Ci polecić człowieka - Marek Lutostański - tel. 508000805 - możesz sie powołac na mnie - Darek Gawroński. - numer podaję wprost bo facet i tak się reklamuje w necie
Jesli chcesz agentkę - daj znać - to Ci też jakąś z ING polecę
yorek wrote:
w ingu mam już II filar więc lepiej trzeci mieć gdzie indziej na wypadek jak coś się sypnie
Sypnie się?
Nie do czasu kiedy tu pracuję . A tak poważnie - to dobrze prawisz... nie ma to jak dywersyfikacja ryzyka.
Słuchaj - teraz tak na poważnie - jak już będziesz zdecydowany na jakąś firmę - daj znać co i za ile i po co kupujesz... W sumie siedzę w branży od 97 roku i mogę w miarę obiektywnie ocenić czy nie nabijają Cie w butelkę (co niestety się zdaża )
Wprawdzie teraz zajmuję się bardziej zarządzaniem projektami z pogranicza sprzedaży usług finansowych a IT (narzędzia wsparcia) ale mam ciągle kontak ze znajomymi - teraz juz chyba we wszystkich firmach na rynku