II Otwocka Masa Krytyczna 06.11.04 g.15:00

Wszystko co zwiazane z rowerowaniem i podrozowaniem. Trasy, nietypowe pomysly, porady praktyczne.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

a jaki rozmiar? gorny/dolny ciag?
zawsze chcialem miec cos z XTRa, ale chyba na lince od hampla skoncze ;)
w sumie to za stary jestem na takie bajery...
chmiel
Moherator

Post by chmiel »

Arek wrote:A jak jest któs zainteresowany to mimo że to sklep nie jest to ...
A jak z ciuszkami, jest coś ? Kiedyś coś wspominałeś, że od Pawlaka coś ma być.
Szczególnie chodzi mję ;) o taki polar co to z przodu ma wstawki z ortaliunu co by nie wiało...R&B.
Jacq
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by Jacq »

--------------
Kurcze behem adminie...
rozmowa troche z tematu zjechala :)

A tu takie wazne sprawy sa omawiane ;)

Pomysl jak to usprawnic....

POZDRAWIAM
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

to chyba normalne ze rozmowa z tematu zawsze zjezdza... :) ja bym sie nie przejmowal. mozna moderowac, ale to raczej bez sensu. jak cos bedzie waznego to samo wroci na miejsce.
Arek

Post by Arek »

Ciuchów to jutro mam zamiar trochę przywieźć bo jadę do faceta z Shimano. A więcej zamówię dopiero w przyszłym tygodniu bo coś u Pawlaka trafić to jak w totka...
Przerzutka jest górny ciąg, model 953, obejma na 34.9. Ale spokojnie zakłada się adapter i jest na każdą średnicę :)

A wracając do tematu...
Dziś parę ulotek dostałem ale już mam tylko 5. Zainteresowanie jest spore, nawet całkiem spore. Tylko żeby jeszcze było tyle osób co się już zadeklarowało to miejsca w parku zabraknie. No ale znając życie to 2/3 odpusci, a szczogólnie jak pogoda będzie taka jak ostatnio. No ale ale, trzeba trzymać się zasady starego fachmana, czyli Litwusa: "...nawet jak gówno z nieba będzie lecieć to na trening trzeba iść i ch...." Po cytacie :)

Aha, już i do Józefowa plotka poszła, bo chłopaczek był jeden u mnie. Był też Kołowiecki i miał dziś na treningu (sprzed stacji na Wielkich Świdrach) powiedzieć wszystkim że coś takiego jest.
Niby nadzieja matką głupich, ale miejmy tą nadzieję... :D
Arek

Post by Arek »

I może jak ktoś ma trochę czasu to z tymi plakacikami warto wyskoczyć pod jakieś szkoły. Takie miejsca jak wejście do Nukleonika czy Galczyńskiego to aż się proszą. Nie wiem czy ktoś już tam był ale jeśli nie to uważam że warto. Najwięcej osób przeczyta :)
Post Reply