Wyjazd na Mase do Wawy
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- Creeping Death
- NApierdalator
radzę omijać po 18.15yorek wrote:to ja was przeklnę jak mi przyjdzie przez was w korku stać
Planowana trasa przejazdu:
Pl. Zamkowy, Podwale, Kapitulna, Miodowa, Świętojerska, Andersa, Marszałkowska, Świętokrzyska, Al, Jana Pawła II, Al. Jerozolimskie, Raszyńska, Żwirki i Wigury, Banacha, Grójecka, Al. Krakowska, Łopuszańska, Kleszczowa, B. Chrobrego, Globusowa, Dźwigowa, Powstańców Śląskich, Górczewska, Leszno, Okopowa, Towarowa, Prosta, Świętokrzyska, Krakowskie Przedmieście, Miodowa, Senatorska, Stare Miasto.
to niech zmienia trase, wyjada wczesniej/pozniej, przecieeeez wiadomo ze bedzie korek... ;)
ale pewnie rodowici warszawsiacy zrobia wszystkim na zlosc i rusza rownoczesnie... ;)
ale pewnie rodowici warszawsiacy zrobia wszystkim na zlosc i rusza rownoczesnie... ;)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
nooo, ale wiesz, plebs chce miec komforty i poczucie wlasnosci. nie przejdzie. ;)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
Anytime
ps.oj działo sie działo,bylismy tylko na początku więc moze Klepek opowie resztę ale Masa rozciągnęła sie na kilku km, zablokowane zostało całe śródmieście,ludzie wychodzili z aut,osobiscie nie dostrzegłem jakiejs wrogiej postawy natomiast z przykrościa stwierdziłem ze jest duzo, szczególnie freeridowców, którzy prą do konfrontacji,wręcz scigali tych którzy nieświadomie bądź specjalnie zaplatali sie w kawalkade rowerzystów
mnie dostało sie w domu za udział bo moja córka była akurat w autobusie utknął w korku,musiała stac ściśnieta wśród innych pasażerów i nawet nie mogła wysiąść
zaraz wrzuce zdjęcia,jest jeden ciekawy pojazd wprost z ...Parku Jurajskiego
i piekna błekitna limuzyna z równie intrygującą bikerką

ps.oj działo sie działo,bylismy tylko na początku więc moze Klepek opowie resztę ale Masa rozciągnęła sie na kilku km, zablokowane zostało całe śródmieście,ludzie wychodzili z aut,osobiscie nie dostrzegłem jakiejs wrogiej postawy natomiast z przykrościa stwierdziłem ze jest duzo, szczególnie freeridowców, którzy prą do konfrontacji,wręcz scigali tych którzy nieświadomie bądź specjalnie zaplatali sie w kawalkade rowerzystów
mnie dostało sie w domu za udział bo moja córka była akurat w autobusie utknął w korku,musiała stac ściśnieta wśród innych pasażerów i nawet nie mogła wysiąść
zaraz wrzuce zdjęcia,jest jeden ciekawy pojazd wprost z ...Parku Jurajskiego

- Attachments
-
- Raptor.jpg (118.81 KiB) Viewed 3698 times
-
- Deep Blue.jpg (133.98 KiB) Viewed 3698 times
- Creeping Death
- NApierdalator