baza informacyjna?

Wszystko co zwiazane z rowerowaniem i podrozowaniem. Trasy, nietypowe pomysly, porady praktyczne.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
arek

baza informacyjna?

Post by arek »

A może sklep rowerowy na Poniatowskiego, który (będąc skromnym jak cholera) przez przypadek prowadzę? Kiedyś już była nawet mowa o tym żeby zbiórki na treningi odbywały się przed sklepem. Tylko że otwockie XC jakoś podupadło a chłopaki rozbili się na grupy.....hmm, no tak, ale to już zupełnie inny temat :D Ten tydzień to mi niestety odpada, a na początku przyszłego jadę do Pawlaka na spotkanie z japońcami bo mają się chwalić nowinkami Shimano. Ale jak tylko już wrócę to szybko nabędę jakiegoś korka (czytaj: tablice) i już ogłoszonka można będzie wieszać :D A z resztą jak coś będę wiedział to łatwo mi będzie plotę dalej w świat puścić :o
Jakby coś się działo to chętnie się dowiem a o ile czas pozwoli to sam też się zjawię. A teraz już kończę bo jeszcze pisarzem zostanę, a poza tym to podobno co za dużo to nie zdrowo:D
pozdrowionka
rycho
Sojowy
Sojowy

Post by rycho »

brawo brawo! nie to zebym sie podlizywal:P
podobno sporo nowego stuffu sciagnales od NSXa i TRUVATIVA. dobre ceny! jesli bedziesz trzymal tak dalej to sklep bedzie gites:)
a i panowie z boku ze stuffem motorowym rulez:) mogliby tylko jakis olej miec do amorow lepszy:) ale fajnie ze sprezyny do simsona mieli:))))
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

ja tam popieram takie inicjatywy, sam chetnie wykonam metodą graficzną ołówek+papier samoprzylepny naklejkę reklamującą nasz szanowny portal do naklejenia w sklepie tudzież tablicy ogłoszeń jeśli szanowny arek pozwoli. jak się zorganizujemy to wygryziemy Legion, MPK i największych hardkorowców czyli ekipe (atmosfera grozy) MALBORK (/atmosfera grozy) ;)
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

no... i jak by jeszcze byla czarna sztyca 31.4 o dlugosci 400 mm to juz w ogole by bylo ahioh ;)

co do zbiorek, to niestety parku nie przebijesz. laweczki, fontanna, pelna kÓltÓra... no moze gdybys postawil parasol z browarem... eh. ;)

ps. trafiles na forum, gratuluje. :)
Post Reply