Na żywo z TC2006
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
A ja od wczoraj w końcu wtargnąłem się do domu...... oto reszta SMSów których nie zdążyłem zamieścić ....:
Godz. 14:27
KONIEC Dziś daliśmy do pieca na MAXA Do połowy byliśmy na piętnastym. Teraz nie wiem ale kilku wzieliśmy, tylko ktoś nas szturmem objechał :/
Godz. 14:31
Naprawdę dziś jechaliśmy jak szaleni!! Asfalt ponad 45 km!! Baliśmy się o gumę jak nie wiem co!! Była tylko jedna!! ŻYJEMY
Godz. 14:35
56,6 km ŻYJEMY!! Potem podam czas
A teraz trochę wulgaryzmów - ale wybaczamy bo chłopki się cieszą:
Godz. 14:44
Chuj tam panie - zrobiliśmy dziś Justynę Frączek! Nie ma chuja we wsi - jesteśmy najlepsi
Godz. 15:06
Dziś 15 miejsce !! Szliśmy na 10 Jesteśmy w szoku POZDRAWIAMY
Godz. 15:14
Zabijamy od dziś!! Zrobiłem z Jaśka totalnego CYBORGA
Godz. 15:38
Dobrze Leo pisał. Chciał to miał. Tych Austyjaków czy tam Belgów objechaliśmy ponad godzinę dziś
Godz. 14:27
KONIEC Dziś daliśmy do pieca na MAXA Do połowy byliśmy na piętnastym. Teraz nie wiem ale kilku wzieliśmy, tylko ktoś nas szturmem objechał :/
Godz. 14:31
Naprawdę dziś jechaliśmy jak szaleni!! Asfalt ponad 45 km!! Baliśmy się o gumę jak nie wiem co!! Była tylko jedna!! ŻYJEMY
Godz. 14:35
56,6 km ŻYJEMY!! Potem podam czas
A teraz trochę wulgaryzmów - ale wybaczamy bo chłopki się cieszą:
Godz. 14:44
Chuj tam panie - zrobiliśmy dziś Justynę Frączek! Nie ma chuja we wsi - jesteśmy najlepsi
Godz. 15:06
Dziś 15 miejsce !! Szliśmy na 10 Jesteśmy w szoku POZDRAWIAMY
Godz. 15:14
Zabijamy od dziś!! Zrobiłem z Jaśka totalnego CYBORGA
Godz. 15:38
Dobrze Leo pisał. Chciał to miał. Tych Austyjaków czy tam Belgów objechaliśmy ponad godzinę dziś
hm przyznam szczerze ze czytając o wyczynach Creeping Death i Jaśka pale sie ze wstydu ze nie pojechalem ich choćby przywitac w Wiśle
to co wyprawiali na trasie przeszło moje najśmielsze oczekiwania
szczerze gratuluję im fantastycznej postawy i tylko trochę żal że....nie startuja w barwach Otwockiej Grupy Rowerowej
oto zadanie na najblizszy rok: znależć sponsora i wystawić druzyne albo i dwie,w koncu jest jeszcze Młody i Edi
jeszcze raz wielki RESPECT!
to co wyprawiali na trasie przeszło moje najśmielsze oczekiwania
szczerze gratuluję im fantastycznej postawy i tylko trochę żal że....nie startuja w barwach Otwockiej Grupy Rowerowej
oto zadanie na najblizszy rok: znależć sponsora i wystawić druzyne albo i dwie,w koncu jest jeszcze Młody i Edi
jeszcze raz wielki RESPECT!
no i koniec,chyba nasi sie bawią na Trans party bo ..tak tu cicho o zmierzchu
klasyfikacja kategorii Man
26 328 Cezary Szymański Geant Polska MTB Team 6:06:53 34 7:56:50 25 4:41:43 42 6:14:50 31 5:25:00 35 8:42:10 46 5:19:06 44:26:32
Klasyfikacja Open 39
to świetne wyniki i doskonała postawa,reszty zapewne dowiemy sie po ich powrocie,mnie zainteresowała poniższa relacja z http://www.bikeboard.pl/index.php?d=now ... m=8&r=2006
Niebieski szlak prowadzący na Orawę dał się we znaki wszystkim. Źle oznakowany, bardzo skomplikowanie poprowadzony spowodował, że wiele zespołów bardzo się pogubiło. Zgubili się belgowie z Doublekris i austriacy z 2 Radchaoten.com. W tym miejscu „przewagę swojego boiska” wykorzystali chłopaki z Futura Oreba Team i pomknęli po zwycięstwo. W pewnym momencie trasy zobaczyli, że pojechali za daleko więc stanęli dając się wyprzedzić rywalom, a następnie zawrócili i zjechali do Sidziny właściwą drogą.
juz w 2005 było troche kontrowersji dotyczących Bieniaszy i ich zwycięstwa,ciekawe czy tym razem tez pozostał jakis kac?
klasyfikacja kategorii Man
26 328 Cezary Szymański Geant Polska MTB Team 6:06:53 34 7:56:50 25 4:41:43 42 6:14:50 31 5:25:00 35 8:42:10 46 5:19:06 44:26:32
Klasyfikacja Open 39
to świetne wyniki i doskonała postawa,reszty zapewne dowiemy sie po ich powrocie,mnie zainteresowała poniższa relacja z http://www.bikeboard.pl/index.php?d=now ... m=8&r=2006
Niebieski szlak prowadzący na Orawę dał się we znaki wszystkim. Źle oznakowany, bardzo skomplikowanie poprowadzony spowodował, że wiele zespołów bardzo się pogubiło. Zgubili się belgowie z Doublekris i austriacy z 2 Radchaoten.com. W tym miejscu „przewagę swojego boiska” wykorzystali chłopaki z Futura Oreba Team i pomknęli po zwycięstwo. W pewnym momencie trasy zobaczyli, że pojechali za daleko więc stanęli dając się wyprzedzić rywalom, a następnie zawrócili i zjechali do Sidziny właściwą drogą.
juz w 2005 było troche kontrowersji dotyczących Bieniaszy i ich zwycięstwa,ciekawe czy tym razem tez pozostał jakis kac?
gratulejszyn i kaski z głów.
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
a jacy oni nowi? :P
takich kwiatkow ostatnio wiecej:
takich kwiatkow ostatnio wiecej:
chlopaki, ja rozumiem, doping i tak dalej, ale nie popadajmy w obled.... ;)RESPECT dla Jaśka,jazda na fullu po asfalcie to mistrzostwo świata
trzymamy kciuki!
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
- Creeping Death
- NApierdalator
HEHEHEE
Super się to teraz czyta....
Dopiero skończyłem to ogarniać. Musze się rozpakować i porządnie wykąpać, no i oczywiście dziś sen na "MIĘKKIM" !
))
DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA WSPANIAŁE WSPARCIE!!!!
Naprawdę pomagało nam to że nie byliśmy sami!!!
Dzięki wszystki! Wielkie dzieki dla Arka (przyjkaciela mego serdecznego ) za to że chciało mu sie to wszystko przedrukowywać do kompa
Dzięki wielkie wszystkim za słowa wsparcia i uznania !
Jeżeli będzie możliwość to za rok walczymy o pierwszą dziesiatke !
No i na koniec największe podziękowania dla Jaśka, który przez te wszystkie dni musiał mnie znosić za to że przełamał się chyba ze 100 razy na trasie TC2006! Że pokonał słabość do asfaltu na ostatnim etapie!! za ogromną pomoc w zdobyciu 15 miejsca!!! niesamowite przeżycia i za to co pokazywał na zjazdach !! TEN CZŁOWIEK JADĄC W DÓŁ OBJEŻDŻA WSZYSTKO I WSZYSTKICH WOKÓŁ - ZERO SKRUPUŁÓW.
Wielki respekt człowieku za Twoją pracę, wysiłek i humor !
Przeżyliśmy to !!! Jesteśmy na mecie i daliśmy z siebie wszystko!!
Jestem dumny z tego wyjazdu! Przygoda była niesamowita!!!
Super się to teraz czyta....
Dopiero skończyłem to ogarniać. Musze się rozpakować i porządnie wykąpać, no i oczywiście dziś sen na "MIĘKKIM" !
))
DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA WSPANIAŁE WSPARCIE!!!!
Naprawdę pomagało nam to że nie byliśmy sami!!!
Dzięki wszystki! Wielkie dzieki dla Arka (przyjkaciela mego serdecznego ) za to że chciało mu sie to wszystko przedrukowywać do kompa
Dzięki wielkie wszystkim za słowa wsparcia i uznania !
Jeżeli będzie możliwość to za rok walczymy o pierwszą dziesiatke !
No i na koniec największe podziękowania dla Jaśka, który przez te wszystkie dni musiał mnie znosić za to że przełamał się chyba ze 100 razy na trasie TC2006! Że pokonał słabość do asfaltu na ostatnim etapie!! za ogromną pomoc w zdobyciu 15 miejsca!!! niesamowite przeżycia i za to co pokazywał na zjazdach !! TEN CZŁOWIEK JADĄC W DÓŁ OBJEŻDŻA WSZYSTKO I WSZYSTKICH WOKÓŁ - ZERO SKRUPUŁÓW.
Wielki respekt człowieku za Twoją pracę, wysiłek i humor !
Przeżyliśmy to !!! Jesteśmy na mecie i daliśmy z siebie wszystko!!
Jestem dumny z tego wyjazdu! Przygoda była niesamowita!!!
POWERADE- Jebne czy wstane??
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
- Creeping Death
- NApierdalator
Oj joj joj.... za dużo tego wszystkiego teraz na raz.... ale...
JESZCZE OCZYWIŚCIE WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA EKIPY KTÓRA STAWIŁA SIE NA PKP!. Szczególnie płci pięknej która mimo złej aury zdecydowała sie przyjechać! Dzieki! Miło było! No i trele morele typowo był wyborny!!
Dzięki jeszcze osobno dla Leo i Behe za pożyczenie haków. Naszczęście sie nie przydały . Zostaną wam zwróconą przy najbliższym spotkaniu.
Z tego miejsca też chciałbym podziekować szczególnie chłopakom z Erabiketeam2 -czy jakoś tak. Chodzi o Cichego i Grzyba za pożyczenie opony! - uratowała mi napewno życie. Dzięki wielkie chłopaki. Chciałbym oponę oddać też. Byćmoże wpadniecie na ten topic i sie jakoś skontaktujemy. Niestety nie wymieniliśmy sie kontaktami na efterparty bo jakoś nam się zeszło zaraz z młodym
Byćmoże jeszcze ktoś z TC tu zajrzy przez przypadek to dzięki wszystkim od których pożyczyliśmy dętkę na koszmarnym 6 etapie!. Pamiętam numery 23 i chyba 65. No i wielkie dzięki dla gościa z numerem "niepamiętam" za super wsparcie i jego słowa. "Mistrzowie świata jadą!" heh o piwo miałem sie upomnieć.. Dzięki stary za wszystko!!
JESZCZE OCZYWIŚCIE WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA EKIPY KTÓRA STAWIŁA SIE NA PKP!. Szczególnie płci pięknej która mimo złej aury zdecydowała sie przyjechać! Dzieki! Miło było! No i trele morele typowo był wyborny!!
Dzięki jeszcze osobno dla Leo i Behe za pożyczenie haków. Naszczęście sie nie przydały . Zostaną wam zwróconą przy najbliższym spotkaniu.
Z tego miejsca też chciałbym podziekować szczególnie chłopakom z Erabiketeam2 -czy jakoś tak. Chodzi o Cichego i Grzyba za pożyczenie opony! - uratowała mi napewno życie. Dzięki wielkie chłopaki. Chciałbym oponę oddać też. Byćmoże wpadniecie na ten topic i sie jakoś skontaktujemy. Niestety nie wymieniliśmy sie kontaktami na efterparty bo jakoś nam się zeszło zaraz z młodym
Byćmoże jeszcze ktoś z TC tu zajrzy przez przypadek to dzięki wszystkim od których pożyczyliśmy dętkę na koszmarnym 6 etapie!. Pamiętam numery 23 i chyba 65. No i wielkie dzięki dla gościa z numerem "niepamiętam" za super wsparcie i jego słowa. "Mistrzowie świata jadą!" heh o piwo miałem sie upomnieć.. Dzięki stary za wszystko!!
POWERADE- Jebne czy wstane??
Hehe Nie za ma co W końcu zrobiłem to dla mego przyjaciela serdecznego Śpij Mieczysław jutro Cię nawiedzę bo dziś nie było mi dane Cię zobaczyć...... chociaż .... widziałem Cię przez okno jak wracałem w nocy do domuCreeping Death wrote: Wielkie dzieki dla Arka (przyjkaciela mego serdecznego ) za to że chciało mu sie to wszystko przedrukowywać do kompa