leoheart wrote:Haku wszystko cacy jeśli cała grupa od startu do mety będzie w komplecie.
A czemu miała by nie dojechać? Założenie chyba jest takie, że wszyscy się doczłapiemy. Czasu "dużo". Pogoda zapowiada się ładna. Wystarczy tylko jechać spokojnie, nigdzie nie zabarłożyć i utrzymać średnią 12km/h. Na to stać nas wszystkich.
ty nie mantykuj nie kumbinuj. BoB zostawi samochod(i kluczyki z dokumentami) u mnie (bedzie czym jezdzic jak padnie ). Bartek wpadnie po drodze, my po ciebie i razem, moze byc w parku ale nie o 3ej, chlopie! tylko 3:15!
Koledzy, bardzo jestem Wam wdzięczny za chęć pomocy przyjezdnemu ale czy możecie mi napisać gdzie mam przyjechać? Obiecuję, że stawię się w wyznaczonym miejscu o wyznaczonej godzinie.
... frajda przy targaniu gały i waleniu w przyciski jest nieporównywalnie większa niż przy mizianiu analoga pada ...
Track poprawiony jeszcze raz - VistaC przy ładowaniu śladu, obcina go do 500 punktów, a tamten miał więcej. Usunąłem zawijasy nad Mienią, w okolicach mojego domu wogóle puściłem na wprost. Teraz ma 470 punktów i się mieści. http://akuku.webpark.pl/krwawapetla.gdb
Będę w parq o 3:15 (to wogóle jest sens kłaść się spać?)
My również ruszamy jutro.
Skład tylko 2 osobowy, ale dobry jakościowo (m.in. 3 zawodnik ostatniego WaypointRace'a ). Ze względów strategicznych ruszymy najpierw w kierunku Góry Kalwarii. Start na szlaku ok. 3.40. Myślę, że wg planu miniemy się gdzieś w okolicach Zalesia.
Powodzenia i żebyśmy zdążyli przed 20, bo wtedy zapowiadają ulewy
Z najświeższych informacji drogą komórkową wynika że są już po tej lepszej stronie wisły i mają jakieś 100km do domu. Nastroje bojowe, jeszcze nikogo nie zgubili w lesie