Zakonczenie sezonu 21.11.2009
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
sympatycznie bylo i dosc intensywnie. w lokalu nie bylismy od poczatku, wiec chetnie obejrzymy fotki i videosy. natomiast jesli chodzi o trunki, to jezynowka byla smakowa, a tobie mlody nikt nie kazal pic czterech kielonow tego wynalazka. mi po pierwszym wykrzywilo paszcze...
haku, napisz koniecznie gdzie zanabyles piwo zwierzynieckie, ktore dostalem na droge, bo straasznie mi smakowalo. mam nadzieje, ze nie przywiozles go z lublina, ze jest dostepne w naszych sklepach.
haku, napisz koniecznie gdzie zanabyles piwo zwierzynieckie, ktore dostalem na droge, bo straasznie mi smakowalo. mam nadzieje, ze nie przywiozles go z lublina, ze jest dostepne w naszych sklepach.
UUUPSSSS, a ja myslałem że "made only by Karnaś"... wybaczycie Cukierniczko?Carloz piekłam ja a Karnaś kremował i polewał
Zrobiliśmy to bo chcieliśmy, tylko szkoda że plan nie wypalił do końca...jako że przypominałam o 5 kółeczkach to podziękowania za mobilizację, miejsce, prezent, przybycie a z TYM panem to nie chce mi się gadać ....
MTB + /\/\/\/\/\ =