Dzien Bez Samochodu 21-22.09.2007 (Otwock)
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
Witam i dziękuje za miła zabawę wszystko na pięć, kolejny udany dzień bez samochodu w Otwocku warto do was przyjeżdżać z takiej wsi Bemowo gdzie samorząd nie pamięta o rowerzystach.
Piszę bo znalazłem zapinkę ICS na jednym z punktów nad bagienkiem. Jak coś to proszę o kontakt Marcin Zbrzeźniak z bemowskiej grupy rowerowej namiary na stronie http://bemowo.masa.waw.pl/index.php?id=aktywisci
Papaki było świetnie.
Piszę bo znalazłem zapinkę ICS na jednym z punktów nad bagienkiem. Jak coś to proszę o kontakt Marcin Zbrzeźniak z bemowskiej grupy rowerowej namiary na stronie http://bemowo.masa.waw.pl/index.php?id=aktywisci
Papaki było świetnie.
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Bylo super. Naprawde swietnie. Zawody przeprowadzono wzorowo. Jechalem wraz z Carlozem. Obaj bez doswiadczenia w tego typu zawodach moglismy zrobic tylko jedno - dac z siebie wszystko podczas jazdy. Niestety to nie wystarczylo na Domara, gdy mijalismy sie w poblizu ostatniego dla nas PK moglem Ci tylko pogratulowac. Musisz chyba znac wiekszosc okolicznych sciezek i skrotow
Konkurs rowniez byl super. Co prawda wczesniej niz wszyscy mialem mozliwosc obejrzenia prac. Lecz nie chcac psuc sobie zabawy sprawdzilem tylko czy uruchamiaja sie na sprzecie. Kazdej pracy nalezy sie wyroznienie, kazda przedstawiala cos innego, kazda kosztowala sporo pracy.
Oby bylo wiecej takich imprez. Imprez, w ktore jednak trzeba wlozyc mnostwo pracy dlatego rowniez naleza sie duze brawa dla osob dzieki ktorym mogla sie ona odbyc.
Swoje zdjecia wrzuce gdy dostane z powrotem swoja karte graf.
Konkurs rowniez byl super. Co prawda wczesniej niz wszyscy mialem mozliwosc obejrzenia prac. Lecz nie chcac psuc sobie zabawy sprawdzilem tylko czy uruchamiaja sie na sprzecie. Kazdej pracy nalezy sie wyroznienie, kazda przedstawiala cos innego, kazda kosztowala sporo pracy.
Oby bylo wiecej takich imprez. Imprez, w ktore jednak trzeba wlozyc mnostwo pracy dlatego rowniez naleza sie duze brawa dla osob dzieki ktorym mogla sie ona odbyc.
Swoje zdjecia wrzuce gdy dostane z powrotem swoja karte graf.
- Mr. Vegetable
Zawody rewelacja, pokornie pochylam głowę przed tymi, którzy doskonale znają otwockie tereny. Trzeba teraz wziąć się do roboty i przejechać wszerz i wzdłuż otwockie lasy, by na przyszły rok zaoszczędzić conajmniej pół godziny na szukaniu punktów kontrolnych.
Film zwycięski herszta tego forum z Norwegii to wysoka klasa, nie tylko samo osiągnięcie, ale i dosyć dobra realizacja i niezła muzyka.
Film Cezarego z dużą dawką humoru na poziomie.
Film Arka, który zajął trzecie miejsce - fajny pomysł.
Generalnie pokaz był niezły, tylko poparzyłem się kiełbasą.
Duże uznanie dla orgnizatorów, zawodostwo.
Film zwycięski herszta tego forum z Norwegii to wysoka klasa, nie tylko samo osiągnięcie, ale i dosyć dobra realizacja i niezła muzyka.
Film Cezarego z dużą dawką humoru na poziomie.
Film Arka, który zajął trzecie miejsce - fajny pomysł.
Generalnie pokaz był niezły, tylko poparzyłem się kiełbasą.
Duże uznanie dla orgnizatorów, zawodostwo.
"Jeszcze nigdy tak niewielu, nie zawdzięczało tak niewiele, tak wielu" - baczny obserwator poczynań otwockiej rady miasta
Dzięki wszystkim za obecność.
Cieszymy się, że zawody się podobały i nie było zastrzeżeń (zbyt dużych) co do organizacji. Jeśli PK 8 był rzeczywiście źle oznaczyny, to przepraszam. Na początku "after party" musieliśmy się zajmować sprawami klasyfikacji, dyplomami itp. także nie mieliśmy okazji się integrować. Dyplomy z błędami oraz dla osób, które ich nie odebrały będziemy starali się rozdać w najbliższym czasie (może najbliższa Masa Krytyczna?). Gratulacje dla wszystkich.
Wieczorny pokaz filmów, prezentacji miał swój klimat. Świetnie się przy tym bawiłem. Fajnie było powspominać Harpagana, film Arkadyj'a był przemyślany i fajnie zrealizowany, no ale nie ma co, film "Destination North" po prostu rządził (widoki - miodzio, realizacja, muzyka - jak stwierdziliśmy z Mat, profesjonalna sprawa).
Oki, może zrobimy jakąś fotorelację? Ja mogę się tym zająć (chyba, że komuś wchodzę w paradę). Jeśli ktoś chce chce napisać trochę tekstu i wybrać kilka zdjęć, to śmiało.
p.s. oficjalne wyniki postaram się zamieścić jutro
Cieszymy się, że zawody się podobały i nie było zastrzeżeń (zbyt dużych) co do organizacji. Jeśli PK 8 był rzeczywiście źle oznaczyny, to przepraszam. Na początku "after party" musieliśmy się zajmować sprawami klasyfikacji, dyplomami itp. także nie mieliśmy okazji się integrować. Dyplomy z błędami oraz dla osób, które ich nie odebrały będziemy starali się rozdać w najbliższym czasie (może najbliższa Masa Krytyczna?). Gratulacje dla wszystkich.
Wieczorny pokaz filmów, prezentacji miał swój klimat. Świetnie się przy tym bawiłem. Fajnie było powspominać Harpagana, film Arkadyj'a był przemyślany i fajnie zrealizowany, no ale nie ma co, film "Destination North" po prostu rządził (widoki - miodzio, realizacja, muzyka - jak stwierdziliśmy z Mat, profesjonalna sprawa).
Oki, może zrobimy jakąś fotorelację? Ja mogę się tym zająć (chyba, że komuś wchodzę w paradę). Jeśli ktoś chce chce napisać trochę tekstu i wybrać kilka zdjęć, to śmiało.
p.s. oficjalne wyniki postaram się zamieścić jutro
cookie monster
Ekhm, ekhm...
Jeszcze raz gratulacje dla uczestników i organizatorów.
Widziałem na zdjęciach Leo, że na zawodach była znów reprezentacja Piastowa.
Trzeba będzie chyba zorganizować jakies zawody na trasie Piastów - Otwock i wicewersa
Kto jest za?
Jeszcze raz gratulacje dla uczestników i organizatorów.
Widziałem na zdjęciach Leo, że na zawodach była znów reprezentacja Piastowa.
Trzeba będzie chyba zorganizować jakies zawody na trasie Piastów - Otwock i wicewersa
Kto jest za?
Na coś się czasem przydaje to GG - gen. Langer do kpt. Klossa.
jeszcze taka uwaga:
wszystkie prezentacje, zgodnie z regulaminem zostana udostepnione na portalu, jednak z powodu braku czasu, stanie sie to najprawdopodobniej dopiero za 2 tygodnie.
wszystkie prezentacje, zgodnie z regulaminem zostana udostepnione na portalu, jednak z powodu braku czasu, stanie sie to najprawdopodobniej dopiero za 2 tygodnie.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
Zamieszczam ostateczną klasyfikację po sobotnich zawodach. W porównaniu z tym, co zostało ogłoszone i wypisane na dyplomy w sobotę są niewielkie zmiany (część z Was ma na dyplomie inne miejsce, niż to w ostatecznej klasyfikacji). Sami rozumiecie, zbyt duże zamieszanie było, żeby można było uniknać błędów.
Dziękuję za uwagę.
p.s. Jeśli będzie się ktoś wybierał do Piastowa, to niech da znać, od razu zabrałby ze sobą jeden dyplom.
Dziękuję za uwagę.
p.s. Jeśli będzie się ktoś wybierał do Piastowa, to niech da znać, od razu zabrałby ze sobą jeden dyplom.
- Attachments
-
- klasyfikacja.pdf
- Wyniki Rowerowych Zawodów na Orientację w ramach Dnia Bez Samochodu, Otwock 22.09.2007
- (22.34 KiB) Downloaded 328 times
cookie monster