Mazovia 2008
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
ja lubię się babrać w błocie i dlatego mam nadzieje że popada:)Arkadyj wrote:31 sierpnia jest akurat maraton w Krakowie. Dystans 100km (64km na krotszym dystansie), przewyzszenia prawie jak w gorach. Bedzie ciekawie. Trzymam kciuki za pogode zeby nie padalo bo bedziemy babrac sie w blocie.
oczywiście jedziemy długi dystans
ps
będę się delektował czerwonym winem a nie piwem
personal best: 304 km
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Jeżeli śpicie w tym samym akademiku co my (DS13 Straszny Dwór, Budryka 1) to w sobotę zrobimy sobie duże pasta party i wine drinkingróżowy łokieć wrote:ja lubię się babrać w błocie i dlatego mam nadzieje że popada:)Arkadyj wrote:31 sierpnia jest akurat maraton w Krakowie. Dystans 100km (64km na krotszym dystansie), przewyzszenia prawie jak w gorach. Bedzie ciekawie. Trzymam kciuki za pogode zeby nie padalo bo bedziemy babrac sie w blocie.
oczywiście jedziemy długi dystans
ps
będę się delektował czerwonym winem a nie piwem
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Arkadyj
Mieszkamy bardzo blisko was (DS-12 "PROMYK", ul. Budryka 3)Giant Mike wrote: Jeżeli śpicie w tym samym akademiku co my (DS13 Straszny Dwór, Budryka 1) to w sobotę zrobimy sobie duże pasta party i wine drinking
Michał
http://www.taniehostele.pl/index.php?la ... kalizacja2 wiec pomysl godny rozwazenia
Gratuluję, Chłopaki! Ja właśnie wróciłam z Krymu (folklor!!!), a ten wyjazd był baaardzo wyczerpujący więc teraz szybko trzeba budować formę... bo duża przerwa bez roweru, a w najbliższą niedzielę Nike Human Race. Oczywiście widzimy się 7 w Józefowie, ale może być ciężko bo Arkady, ja i Carloz 6tego bawimy się na weselu...hak wrote:Nareszcie są oficjalne wyniki z Ełku.
Pojechaliśmy w składzie rezerwowym: Arkadyj, Różowy Łokieć, Dzidek, Hak. Drużynowo dalej stoimy na 9 miejscu - nawet poprawiliśmy któryś słabszy wynik o całe 8 punktów
Do powrotu Magdy i Carloza nie mamy co marzyć o wynikach powyzej 1400 pkt. Póki co punktowali Arkadyj 527, Dzidek 339 i Hak 471.
Dzięki za udział i dziarskie pedałowanie
Nastepne ściganie w Józefowie i to chyba juz w pełnym składzie
"żelazna dama" to prawie jak Margaret Thatcher, dzięki za te wszystkie pochlebstwa
life is like a box of chocolates; you never know what you gonna get.
- karnaś
w Krakowie na dystansie GIGA Arek 49 Hak 130
http://sportchallenge.cz/index.php?page ... tartovne=8
http://sportchallenge.cz/index.php?page ... tartovne=8
- Giant Mike
Nie wiem gdzie Ty byłeś, ale wg. polara początek i koniec są na różnych wysokościachhak wrote:Ale jazda była
Intarwał jak cholera - teraz szybko trzeba się pozbierac przed Józefowem.
Oby tylko Młody się wylizał.
A to wesele to bezalkocholowe jest?
Wieczorem zgram mojego Garmina - zobaczymy jak moje średnie tętno
Arek wyrwał do przodu już napierwszym podjeździe. Wszyscy popatrzyli się tylko po sobie licząc, że go zaraz odetnie. A tu cholera nie
Niestety interwał to nie dla mnie. Większość trasy jechałem z zablokowanym amortyzatorem - było płasko i twardo. Ale przez to plecy i ręce strasznie mnie bolą. W końcu udało się też wszystko zjechać i podjechać.
Gratulacje !
Michał
- Giant Mike
wiem wiem . Mój garmin też ma altimetr barometryczny, ale wstępnie jest pozycjonowany z GPSa więc nawet zmiany ciśniania w czasie bardzo nie wpływają na wykres.hak wrote:Polar ma wbudowany altimetr i zmiany ciśnienie atmosferycznego powodują takie zachowanie. Generalnie obrazek jest raczej poglądowy i nie nadaje sie do projektowania dróg.Giant Mike wrote: Nie wiem gdzie Ty byłeś, ale wg. polara początek i koniec są na różnych wysokościach
Michał