Mazovia 2008
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Hej!
Lekko w Mławie nie było . Dzięki wszystkim za postawę. Niestety spadliśmy o jedno oczko w klasyfikacji drużynowej. Punktowali: Carloz, Arkadyj i Dzidek. Doprowadziliśmy również do dużej koncentracji OGR'ów w II sektorze Następne manewry w Nidzicy.
PS Co do mojego startu w 24h to decyzji jeszcze nie ma - Dzidek jak zwykle trochę przesadza. Chętny do startu w Quatro nadal mile widziany.
Lekko w Mławie nie było . Dzięki wszystkim za postawę. Niestety spadliśmy o jedno oczko w klasyfikacji drużynowej. Punktowali: Carloz, Arkadyj i Dzidek. Doprowadziliśmy również do dużej koncentracji OGR'ów w II sektorze Następne manewry w Nidzicy.
PS Co do mojego startu w 24h to decyzji jeszcze nie ma - Dzidek jak zwykle trochę przesadza. Chętny do startu w Quatro nadal mile widziany.
- Attachments
-
- A co to? Wyścig czy kanikuła? ;-)
- IMG_4526.JPG (146.56 KiB) Viewed 3107 times
O żesz!!
Ja na tym podjezdzie mało płuc nie wyplułem, miałem czarne plamy przed oczami, pot mnie zalewał a nogi ból rozsadzał,
a Ci Państwo w najlepsze sie bawią Do roboty
NIe opieprzać się następnym razem
Wyścig rzeczywiście bardzo udany i gratulacje dla wszystich za ukończenie na wysokich miejscach - 1 i 2 sektor to sektory OGRowe - i tak 3mać!!
Michał dzięki za fotki, ale powiedz mi czy wiesz co się dzialo na mecie?
Bo ludzie na forum strasznie jadą kogoś od was za zachowanie i dlaczego Ernesta nie ma w wynikach?
Ja na tym podjezdzie mało płuc nie wyplułem, miałem czarne plamy przed oczami, pot mnie zalewał a nogi ból rozsadzał,
a Ci Państwo w najlepsze sie bawią Do roboty
NIe opieprzać się następnym razem
Wyścig rzeczywiście bardzo udany i gratulacje dla wszystich za ukończenie na wysokich miejscach - 1 i 2 sektor to sektory OGRowe - i tak 3mać!!
Michał dzięki za fotki, ale powiedz mi czy wiesz co się dzialo na mecie?
Bo ludzie na forum strasznie jadą kogoś od was za zachowanie i dlaczego Ernesta nie ma w wynikach?
MTB + /\/\/\/\/\ =
- Giant Mike
Bo został zdyskwalifikowanycarloz wrote: Michał dzięki za fotki, ale powiedz mi czy wiesz co się dzialo na mecie?
Na razie no comments. Nie byłem - nie widziałem. Pogadamy z Ernestem to się wypowiemy.
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Arkadyj
W najblizszy weekend startujemy w mazovi 24h. Stanelo na tym, ze wystawiamy jeden team 4-osobowy. Jezeli ktos ma ochote dolaczyc sie, pokibicowac, troszke pomoc, zapraszamy - na pewno bedzie ciekawie. Zawody beda trwac od soboty godz. 12 to niedzieli rowniez do 12. Miejsce, Wieliszewo nad Zalewem Zegrzynskim.