weekendowe kręcenie
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Browar witnica
Tak tak. Tam gdzie jest znaczek na mapie otwocka byłem i nic. Jest tam Społem i pani nigdy nie słyszała o czarnym. Najbliższy kolejny znak wypada w centrum warszawy i to też jest zmyłka bo w promieniu 100 metrów nie ma sklepu z nawet najmniejszym piwkiem. No chyba że w nowotelu. Następny cel Piaseczno. Chyba auchan. z weekendowego krecenia zrobił się tour de porter.
Łańcuch daje wolność.
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
w ramach weekendowego kręcenia parę zdjęć z rodzinnej wycieczki Nałęczów - Kazimierz - Puławy, 50 km, słoneczna niedziela ale ale szukam chętnych na trasę od drugiej strony i po dwóch stronach Wisły, z promem w Maciejowicach, muzeum w Gołębiu rowerowe i alkoholowe
- Attachments
-
- dzięki koszulce DBS byłam łatwo nawigowalna w tłumie Kazimierza ;-)
- IMG_5476.JPG (119.52 KiB) Viewed 8045 times
-
- wąwóz, poprzednio zatykały mi się tam koła, tym razem suuuucho
- IMG_5493.JPG (144.89 KiB) Viewed 8045 times
-
- krajobraz, wiatr w twarz, zimny i ciężko się kręciło ale ale zapach róż, niesamowite, pasy całe między uprawami
- IMG_5505.JPG (111.81 KiB) Viewed 8045 times
-
- wąwóz z nawierzchnią, takie rzeczy :-) chyba UE proszę Państwa
- IMG_5461.JPG (178.09 KiB) Viewed 8045 times
-
- kurorcik Nałęczów, po czekoladzie czas na trochę ćwiczeń ;-)
- IMG_5433.JPG (89.46 KiB) Viewed 8045 times
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
wybiera sie kto na start lub pokibicowac? Blisko, tanio i z wyszynkiem. carloz chyba sobie ostrzyl zeby na pudlo i skrzynke skrzydelek i do zamrazarki je;)
http://www.superdrob.pl/pl/aktualnosci/regulamin.html
http://www.superdrob.pl/pl/aktualnosci/regulamin.html
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
wczoraj z moimi ulubionymi panami byłam na wycieczce w Augustowie a dokładnie w Puszczy Kozienickiej i polecam. Trasa niedługa 60 km, z Sobolewa do Garbatki, przez Wisłę przepłynęliśmy promem co miało być główną atrakcją. Po drugiej stronie w lesie można przejechać się unijnym asfaltem. Bałam się, ze w tym tempie nie zobaczę jodeł ale udało się
- Attachments
-
- IMG_9178.JPG (134.65 KiB) Viewed 6547 times
-
- trasy rowerowe mają drogowskazy a nawet tabliczki ostrzegające na przecięciach z trasami komunikacyjnymi, w tym przypadku mała modyfikacja ludności miejscowej...
- IMG_9170.JPG (168.45 KiB) Viewed 6547 times
-
- leśnicy dbają o las :-)
- IMG_9163.JPG (140.87 KiB) Viewed 6547 times
-
- autostrada
- IMG_9169.JPG (144.54 KiB) Viewed 6547 times
-
- prom
- IMG_9154.JPG (96.51 KiB) Viewed 6547 times
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie