przejechałem sie tamtędy koło 20,nawet chyba mignęła mi koszulka OGR albo mnie juz wzrok myli,trasa jest cool gdy...jedzie sie lajtowo ale w zawodach to może byc MASAKRA!
mam zamiar wystartowac ale celuję w z góry upatrzone ostatnie miejsce takie zastrzyki adrenaliny to juz raczej nie dla mnie
leoheart wrote:nawet chyba mignęła mi koszulka OGR albo mnie juz wzrok myli
Jeśli kilka minut po 20, to wzrok masz jak najbardziej w porządku. Pewnie widziałeś mnie jak już zjeżdżałem z trasy w stronę Mlądza. Mój wzrok bez okularków jest trochę słabszy, ale w sumie też zauważyłem dwie osoby (tylko nie rozpoznałem ) - czyżbyś jechał razem z żoną.
Młody kurna dajesz tam czadu nad tą mienią!!! chyba za bardzo chcesz wygrać w niedzielę - tylko sie nie połam... Co do kasków - ja jadę bez, bo po pierwsze primo nie mam, a po drugie (też primo) bez kasku czuję się bezpieczniej jakoś to coś na głowie by mi chyba tylko ruchy krępowało... A co do Leo to ty nic nie mów o ostatnim miejscu bo trasa jest na tyle pokręcona i przygodowa że wszystko może się wydarzyć.. Już sie nie mogę doczekać niedzieli.. Pojeździmy zobaczymy. Pozdrawiam wszystkich
leoheart wrote:nawet chyba mignęła mi koszulka OGR albo mnie juz wzrok myli
Jeśli kilka minut po 20, to wzrok masz jak najbardziej w porządku. Pewnie widziałeś mnie jak już zjeżdżałem z trasy w stronę Mlądza. Mój wzrok bez okularków jest trochę słabszy, ale w sumie też zauważyłem dwie osoby (tylko nie rozpoznałem ) - czyżbyś jechał razem z żoną.
Howgh jak mówia Indianie!
pomyslałem ze tak szybko mógł przemknąć tylko Edi brat Czarka ale fakt że w takim pędzie rozpoznałeś zonę swiadczy że masz sokoli wzrok
behem0th wrote:nadal ni ma stoperow. kto ma stoper niech da znaka.
Ja mam jakiś stoper. Taki mechaniczny z napisem: "Sdiełano w CCCP" . W sumie nie wiem, czy jest w 100% sprawny, ale ostatecznie mógłbym go wziąć. Młody też coś wspominał, że ma stoper (chyba też mechaniczny).
to co ustalone, ze start przy debie? ja bym sie jednak upieral co by startowac od lubelskiej:) o wiele przyjemniejszy przejazd, wiecej zjazdow. lol
podjade jutro wczesniej i oznacze kilka zakretow, bo dzis doszlismy do wniosku ze mozna sie zaladowac do mieni, i moze nie byc przyjemnie.
Ja nad Mienię mam raczej bliżej niż do Parq. Też mogę się tam pojawić około 15. Na grupę z Parq możemy czekać koło 1600 pod dębem. Kierunek przejazdu? Po mojemu lepiej by było od Lubelskiej w kierunku dębu. Tak więc do zobaczenia za kilka godzin .
proponuje nastepujacą liste startowa:
1.CZAREK
2.EDI
3.MŁODY
4.BEHEMOTH
5.SOJOWY RYSIO
6.LEOHEART
kolejnośc wynika z osiagnięc na Uphillu Borowa i bezpieczeństwa,teoretycznie jechalibysmy od najszybszego do najwolniejszego,choć pierwszy numer startowy niekoniecznie jest najlepszy biorac pod uwagę niespodzianki na trasie,tę kwestię wypada jeszcze omówić przed startem,przydałoby sie kilka osób wspomagających,może jakies przyjadą,
czy ktos jeszcze ma zamiar startowAć?
o ile wiem odpadł POPEYE i CHMIEL,,nie wiem nic o YORKU,DOMARZE,KOMARRZE,CHISTE,YANKU
wszystkich forumowiczów zapraszam jesli nie na start to na przejażdżkę bo pogoda jest super a ściezka nad Mienią to chyba najbardziej malownicza trasa w okolicy
ps.rusz sie BIG BLACK,JACQ może dasz radę?
Last edited by leoheart on 17 Jul 2005 11:44, edited 1 time in total.
Gratulacje dla Ediego za zwycięstwo. Super zawody, świetni ludzie, świetna atmosfera (jak zwykle).
Trasa wymagająca, mnóstwo zakretów, drzewek, korzeni, no i urwisk przy Mieni.
PS Tylko nie moge pojąć ludzkiego chamstwa, braku wyobraźni (kłoda drzewa na środku ścieżki
" Polska, mieszkam w Polsce, mieszkam w Polsce, mieszkam tu, tu, tu,...."