ps.ja stawiam na pociąg przynajmniej będę mógł sobie zorganizować niedzielę według własnego widzimisię
a ja myslalem, ze bedziesz kierowca 2 bolida i niedziela i tak bedzie w twoich rekach no ale jak se panstwo winszuja...we 2 moje auta bysmy sie wszyscy zabrali i byloby sprawniej i taniej, czyz nie?
PS. a tak w ogole to ruszta dupska i oplacta dzisiaj wpisowe bo dzis termin znizkowy mija do cholery !!!!! ( powiedzial a potem sie okazalo, ze zaplacil ostatni?)
vigil wrote:
a ja myslalem, ze bedziesz kierowca 2 bolida i niedziela i tak bedzie w twoich rekach no ale jak se panstwo winszuja...we 2 moje auta bysmy sie wszyscy zabrali i byloby sprawniej i taniej, czyz nie?
to przecież zależy od Ciebie jeśli,w swej niezmierzonej łaskawości udostępnisz drugie auto to ja oczywiście mogę je poprowadzić
o ile naprawiłeś lusterko (w co wątpię) ale kto by tam spoglądał w tył
wcale nie upieram się przy pociągu
rozumiem że obsada byłaby taka ze Ty prowadzisz Vigilobus z Agnieszką Marysią, Hakiem i Bobem,a ja jadę z Pokrzewką i Domarem i z powrotem zabieramy Behe
czy dobrze kojarzę?
ps.trzeba policzyć uchwyty
Mamy nowego OGR'a - Michał Papis z Józefowa. Nie kojarzę człowieka. A moze powinienem i wyjdzie na to że jestem gapa? Na Mazovię też się zpisał. Może się nam team odbuduje.
Nie kojarzę człowieka. A moze powinienem i wyjdzie na to że jestem gapa? Na Mazovię też się zpisał.
Hit sezonu!
Ps. Aha może ktos ma ochote w ramach przygotowan poturlac troche w nadchodzace dni. dzis eksplorowalem okolice otwock- meran - wola karczewska - glinianka - poreby - gorki - debe wielkie - gamratka - bykowizna - minsk maz -podrudzie - rzakta i.... wyszlo tego ze 100km.
hak wrote:Mamy nowego OGR'a - Michał Papis z Józefowa. Nie kojarzę człowieka. A moze powinienem i wyjdzie na to że jestem gapa? Na Mazovię też się zpisał. Może się nam team odbuduje.
buahahahahaha.
nie no, haku. przechodzisz sam siebie. czyzby trzymalo cie jeszcze po jakiejs imprezce?
chodzą słuchy że Bartek chory i ktoś inny będzie budował trasę Harpa. Padły takie oto nazwiska:
Andrzej Olech
Boguś Trzasko
Krystian Stenka
Trzymam kciuki by dorównali Bartkowi
... frajda przy targaniu gały i waleniu w przyciski jest nieporównywalnie większa niż przy mizianiu analoga pada ...