trudne pytanie, czas do zachodu słońca a miejsce ..... hmmm żeby był fajny zachód
najpierw przez las na południe, do drogi Gać, Łukówiec, Sobiekursk, Glinki, Kępa Nadbrzeska, Nadbrzeż, Karczew
hm trudna odpowiedź, tym bardziej że, właśnie mam zamiar jechać w odwrotna stronę ale póki co nie mogę odkręcić bloku w bucie więc może być problem w ogóle
ps.wstępnie sie pisze bo muszę zrzucić obiadek ,16.00 park jakby nie napiszę sms
Z mojego licznika wyszlo 107km ze srednia 31.9 km/h
Hakowi jechalo sie dobrze bo w Otwocku gdy juz sie rozstawalismy wygladal jakby mogl przejechac drugie tyle, Carloz byl jak zwykle nie do zaje**nia a ja mimo przeziebienia jakos doturlalem sie do domu.
karnaś wrote: Do łysej jechał ze mną Vigil, ale potem się oddalił (przecieku nie było)
właśnie miałem spytać gdzie jest Vigil?
ja tez wróciłem,było bosko
ps.ciągle mnie nurtuje czy wycinka drzew przez służby leśne jest aktem przemyślanym czy tez podobnym do tego na zdjęciu i po co np. obcina sie w połowie 40-50 letnie drzewo i pozostawia taki słup?
Attachments
a ja motylem byłem ale przez zimę utyłem,niech to szlag! do Karnasiady tylko 2tyg :((
DSCN0104.jpg (115.9 KiB) Viewed 3572 times
cholera jak trudno sfotografować motyla nawet takiego co sie nie rusza :) jest żółciutki czego niestety nie widać na zdjęciach fly & butterfly
DSCN0102.jpg (113.53 KiB) Viewed 3572 times
to bezmyślność czy brak życzliwości? ścieżka na Łysą
DSCN0096.jpg (177.73 KiB) Viewed 3576 times
Last edited by leoheart on 08 Mar 2008 18:47, edited 1 time in total.