na poprawe humoru

O wszystkim i niczym.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

szukalem wczoraj kolezanki na NK, odwiedzilem sobie przy okazji kilka cudzych profili o tym samym nazwisku i imieniu, no i dzis patrze w skrzynke a tam..
az przykro...fascynuje mnie poniekad do kogo nalezy ta twarz, zapewne nie skalana inteligencja ale moze pozwole sobie w koncu zasugerowac rozwiazanie zapewnie o wiele korzystniejsze i oszczedzajace czas zmarnowany na zakladanie kolejnych adresów email i wreszcie o coraz to wymyslniejszych nazwach kont po zablokowaniu uprzedniego, a mianowicie rezygnację z opcji goscie, co zapewni ci calkowita anonimowosc, dodatkowo pozwalajac na full exploracje cudzych profili, w woli wyjasnienia o ile osobe te masz w kontaktach. Z wyrazami...szacunku...

frustracja w narodzie rosnie. w zyciu bym nie wpadl na to by wysylac podobna wiadomosc do kogos kto tylko wszedl na moj profil. ;D
jak by ktos chcial podyskutowac: http://nasza-klasa.pl/profile/4030952 ;)

[moj profil na NK nie ma rzeczywistego nazwiska, ale anonimowy to on na pewno nie jest]
Edi
Moherator

Post by Edi »

z bash'a:

<kupuj>Ocena sklepu...prawie, że tragedia.
1. 25 listopada dzwonię i pytam o powyższy tv. W większości sklepów internetowych nie był dostępny. Jednak Nando informuje mnie, iż mają owy model na stanie i czas dostawy wynosi od 1 do 5 dni po zaksięgowaniu wpłaty, o czym zresztą jest informacja na stronie.
2. Zamawiam telewizor.
3. 26.11 wieczorem robię przelew.
4. Przelew zostaje zaksięgowany...29.11 - w sobotę...dziwne, przecież banki w sobotę nie realizują przelewów, pewnie więc pieniądze były na koncie Nando już w piątek.
5. Następnie, w poniedziałek 1.12 - dostaję informację, że zostały wysłane zapytanie o telwizor...do hurtowni...a niby był na stanie.
6. Dzwonię, pytam o dostawę, Pani informuje, że 10 dni. Dlaczego więc na stronie jest napisane max. 5? Strona nie była dawno aktualizowana...
7. Dzwonię w czwartek 4.12. Telewizor będzie dziś wysłany. Świetnie. Już nie mogę się go doczekać. Przed 18:00 dzwonię i piszę e-mail, żeby podano mi numer listu przewozowego (DPD). Nie otrzymuję odpowiedzi.
8. Dzwonię w piątek 5.12 rano. Pytam ponownie o nr listu przewozowego, skoro został tv wysłany dzień wcześniej, powinni go mieć. Miła Pani informuje mnie, iż tv zostanie wysłany dziś...niesamowite, skoro został wysłany wczoraj, prawda? No nic. W końcu dostaję wieczorem nr listu przewozowego. Czyli zostałem okłamany w sprawie wysyłki czwartkowej.
9. Późniejszym wieczorem (nadal 5.12), dzwoni do mnie kolejna Pani, już chyba trzecia, i informuje mnie, że tv zostanie wysłany...w poniedziałek!!! Z irytacją w głosie, pytam Panią, co za bajzel tam mają, skoro mam już nr listu przewozowego...Pani sprawdza coś w bazie danych i przeprasza mnie, że rzeczywiście tv został dziś wysłany... Ech. Ma przyjść w poniedziałek. Świetnie. Mam nadzieję, że to już koniec tego całego bałaganu...
10. Poniedziałek, 8.12 - dziś rano dzwoni Pan z DPD, że przesyłka będzie około 10 u mnie w domku. Świetnie, jadę z pracy. Kurier już czeka. Sprawdzam przy kurierze. Towar zapakowany oryginalnie i bezpiecznie. Tu plus się należy.
11. Podsumowanie: POLECAM wszystkim sklep NANDO...prawdopodobnie w ramach przeprosin za panujący w firmie chaos, dostałem gratis drugi telewizor...! KOCHAM WAS! ;) Ps. tanio sprzedam nowy tv...
cookie monster
SATAN666
Postojebca nałogowy
Postojebca nałogowy

Post by SATAN666 »

Mazovia-121
Domar
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by Domar »

I co tu napisać? Nie wiem :/
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

qrcze, jak takie odgrzewane kotlety leca, to juz naprawde zima przyszla.. ;)
Domar

Post by Domar »

tak się bałem, że mogło już być :oops:
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

Totalna impreza w akademiku. Znaczy cały akademik tańczy, śpiewa i haftuje. Pijany student wraca do swego pokoju i widzi, że na jego łóżku leży pijana i zarzygana dziewczyna. Szybkie dochodzenie wśród sąsiadów wykazało, że nie jest to gość żadnego z nich. W związku z tym student rzucił z triumfem: "To ją sobie umyję i będzie moja".
Domar

Post by Domar »

Jak chcecie sobie poprawić humor to popatrzcie na znaki ostrzegające przed światłami w Otwocku w obydwu miejscach, gdzie zostały niedawno zamontowane (tj. skrzyżowanie Batorego/Okrzei i przejście dla pieszych przy SP 1). Co ciekawe, stoją tak już dłuższy czas i nikt nic z tym nie robi. Sami daltoniści? :)
minus
Postojebca zawodowy
Postojebca zawodowy

Post by minus »

hmmm, nie zwróciłem uwagi, mimo że jeżdżę prawie codziennie :? Co z nimi nie tak? :lol:
Jesus has changed your life... Save changes?
gg: 7509379
Domar

Post by Domar »

popatrz na kolory świateł, które jest na górze, a które na dole :)
Zbych
Postojebca
Postojebca

Post by Zbych »

Moze zakladal to ktos z zielencow - "zielonym do gory!"
carloz
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by carloz »

pewnie nawet nie poczuł, że go zawadził zdziebke :wink:
Attachments
TRPar2317240.jpg
TRPar2317240.jpg (122.28 KiB) Viewed 4325 times
MTB + /\/\/\/\/\ = :D
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

już wiem po co kupiłem kask Parachute ze szczęką!
dzisiaj wszedłem po ciemku na.....grabie
przydał sie oj bardzo sie przydał :lol:
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
dzidek

Post by dzidek »

leoheart wrote:już wiem po co kupiłem kask Parachute ze szczęką!
dzisiaj wszedłem po ciemku na.....grabie
przydał sie oj bardzo sie przydał :lol:
to powinno być w temacie "wszyscy chcą nas zabić" :D :D
gg: 6607845
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

w pierwszej chwili tam chciałem umieścić :P
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
BartekJ
Buszujacy w forum
Buszujacy w forum

Post by BartekJ »

Edi wrote:z bash'a:
(...)
11. Podsumowanie: POLECAM wszystkim sklep NANDO...prawdopodobnie w ramach przeprosin za panujący w firmie chaos, dostałem gratis drugi telewizor...! KOCHAM WAS! ;) Ps. tanio sprzedam nowy tv...
Wyborcza z 17.12.2008:
Ponad 2 tysiące osób mogło paść ofiarą oszukańczych e-sklepów OskarMedia i Nando.

Wpis na bash'u to ciekawy przykład akcji marketingowej. Ewnetualnie wysłali wszystko 2 razy do pierwszych 2000 klientów i dlatego zabrakło dla następnych :)
A rowery jak cielęta leżą nad brzegami rzek
Jacq

Post by Jacq »

yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

skoro mamy no_wyrok wrzucę coś żeby go dobrze zacząć.
Attachments
03ok.jpg
03ok.jpg (55.74 KiB) Viewed 4082 times
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
Giant Mike

Post by Giant Mike »

<Grzbiet> jedna ludzka komórka zawiera 75 MB informacji genetycznych
<Grzbiet> dlatego jeden plemnik 37,5 MB
<Grzbiet> w jednym ml spermy jest 100 milionów plemników
<Grzbiet> przy ejakulacji trwającej średnio 5 sekund uwolni się 2,25 ml spermy
<Grzbiet> z wyliczeń otrzymamy, że przepustowość danych męskiego penisa wynosi (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabajtów na sekundę
<Grzbiet> w wyniku tego wiemy, że żeńskie jajeczko jest zdolne wytrzymywać ataki DDoS o objętości więcej niż 1,5 Pentabajtów na sekundę a przy tym przepuści tylko jeden pakiet danych. Tym samym jest to najlepszy hardware'owy firewall na świecie!
<Ufiasty> jedna wada... ten jeden jedyny pakiet, który system przepuści, zawiesi cały system na 9 miesięcy.
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Zbych
Postojebca
Postojebca

Post by Zbych »

Do powyższego wpisu dodam:
Jeśli czujesz się czasem mały, smutny, bezużyteczy, pomyśl o tym, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardziej farciarskim plemnikiem w swojej grupie.
:lol:
Post Reply