Dobre! No ale miałeś z wiatrem. Czego doświadczyłem osobiście wracając z akcji lipa. Potem na żoliborz dojechałem w 1:10 i nie bardzo wiedziałem o co chodzi (przyplyw mocy po mazovii?). A to tylko wiatr...
jeszcze jutro wiatr południowy, około 20 kmh, nieliczne opady,30 st.- można gnać. Dopiero w środę zmiana na zachodni, zresztą... http://meteo.icm.edu.pl/gpp/meteogram.php
Co nie znaczy, że macie sobie poodejmować po 20 kmh ze średniej. Myslę, że po 10
a jak dzisiaj jechałem równolegle do wału do wwy to główną arterią poginał gość z odblaskówka STRAŻ POŻARNA. I dalej od Bronowskiej też między dwoma sznurami samochodów mimo, iż miał ulicę obok. Uzależniony od spalin czy jak? Nb jechałem równolegle tempem identycznym. Ciekaw byłem czy wjedzie ślimakiem na siekierkowski ale gdzieś zniknął. Te służby miejskie to jednak są zdesperowane!!!
jadę ci ja do pracy z rana, a tu na przewodowej objeżdza mnie pan w średnim wieku i zółtej koszulce! Mimo moich szczerych chęci objechał mnie jeszcze raz przed mostem siekierkowskim. Chylę czoła! Ale miał cienkie opony! (ja niestety też ). Istny cyborg!
I ja się dziś rowerkiem do pracy wybrałem. O 16 powinienem skończyć (mam nadzieję), także o 16:10 startuję z Chomiczoowki. Najprawdopodobniej będę jechał przez centrum, potem marszałkowską, przez agrykolę na łazienkowski i dalej wałem do otwocka. Jakby ktoś wracał, to może się spotkamy.
Jutro jade ok 6.15 z Otwocka....
Bede jechał wałem i chyba na trase łazienkowska
Musze sie dostac w Aleje Ujazdowskie przy ambasadzie USA
Bedzie ktos smiagał ???
Udziału nie biorę ale z dużą przyjemnością pomogę CI przy organizacji alleya
Tylko może szczegóły na maila? >>> fotopress@onet.eu
Czekam na info
lub telefonicznie mój nowy numer fona 0 791 356 885