Na żywo z TC2006
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
- Creeping Death
- NApierdalator
Witam Czarka i Jaśka
To ja kolega buraka:)
Co tam u was słuchać chłopaki
Wam to dobrze kurcze wakacje a ja cholera jasna do robty musz zapier...
Kolege buraka kiepa goofera wyprawiłem na wyspy ponoć roweru jeszcezz kartonu nie wyjął, myślę że w przyszłym roku ze mnę nie pojedzie.
Co do Czarka i Jaśka to nieźle na początku Czarek z Mirkiem jechał a Jasiek z nami eskortował karetke:D tą z tyłu hehe ale to przez te chrzanione asfalty.
Tak że wyobraźcie sobie jak potem Jasiek musiał zapie.. żeby Czarka dogonić hehe nie miał chłopak lekko chudł w oczach
dobrze że raz chłopaków zdezinfekowałem bo tak to by jakieś chorubsko ich z wycięczenia dopadło
Pozdraowienie od ekipy
AGH-MY
Co tam u was słuchać chłopaki
Wam to dobrze kurcze wakacje a ja cholera jasna do robty musz zapier...
Kolege buraka kiepa goofera wyprawiłem na wyspy ponoć roweru jeszcezz kartonu nie wyjął, myślę że w przyszłym roku ze mnę nie pojedzie.
Co do Czarka i Jaśka to nieźle na początku Czarek z Mirkiem jechał a Jasiek z nami eskortował karetke:D tą z tyłu hehe ale to przez te chrzanione asfalty.
Tak że wyobraźcie sobie jak potem Jasiek musiał zapie.. żeby Czarka dogonić hehe nie miał chłopak lekko chudł w oczach
dobrze że raz chłopaków zdezinfekowałem bo tak to by jakieś chorubsko ich z wycięczenia dopadło
Pozdraowienie od ekipy
AGH-MY
No rzeczywiście za Żołądkową należą się podziękowania. A było tak: Ślimok twierdził, że trza żołądkową ciągnąć bo zabija zarazki no i zdrowym się jest niezależnie od pogody. No to pociągnęliśmy z Czarkiem i rzeczywiście poczulismy że zabija. Do dziś nie wiemy co zabiła bo chorzy nie byliśmy ale fakt faktem, że do końca wyścigu nic nas nie zmogło a nawet coraz lepiej nam szło
Załączamy życzenia odnalezinia roweru i pozdrowienia dla człowieka o wielu nazwach z wysp brytyjskich
- Creeping Death
- NApierdalator
He he Ślimok!! Siemanko.....
No co to to tak, ale żołątkował typowo zabijała!! czy zarazki to nie wiem, ale płukała kardło jak domestos klozety
Fajnie było was poznać chłopaki, może jeszcze sie zobaczymy na TC w przyszłym roku jak ktoś dopomoże
Tymczasem pozdrawiamy! Pozdrów Goofra kufra i jakie on tam jeszcze ksywki by nie miał , bo w końcu "on ma wiele nazw" ehehehe
Trzym się!
No co to to tak, ale żołątkował typowo zabijała!! czy zarazki to nie wiem, ale płukała kardło jak domestos klozety
Fajnie było was poznać chłopaki, może jeszcze sie zobaczymy na TC w przyszłym roku jak ktoś dopomoże
Tymczasem pozdrawiamy! Pozdrów Goofra kufra i jakie on tam jeszcze ksywki by nie miał , bo w końcu "on ma wiele nazw" ehehehe
Trzym się!
POWERADE- Jebne czy wstane??
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
wynik
Wiesz w tym roku jechalem rekreacyjnie bardziej podziwialem widoki niz gnalem do przodu. ale ale w tym roku nie zlapalem ani jednego kapci a:) pozdrowienia dla wszystkich uczestnikow TC 05 i 06 i do zobaczyska na 2007 Grzegorz Sprzaczka Starachowice anguss@o2.plbehem0th wrote:ale cos nie poprawil wyniku z zeszlego roku.
finalowo Angusa objechalismy o jedno miejsce.
Od 18.10 bedzie mozna kupic bikeBoard z filmem TC na DVD. Juz teraz dostępna do ściągnięcia krótka zapowiedź. sam jeszcze nie obejżałem ale sciągam z niecierpliwością...
http://www.bikeboard.pl/index.php?d=arc ... 006&nr=107
http://www.bikeboard.pl/index.php?d=arc ... 006&nr=107
- Creeping Death
- NApierdalator
- Creeping Death
- NApierdalator
- Creeping Death
- NApierdalator
- Creeping Death
- NApierdalator
Nawet Dr. DivX ale chyba to nie ideał...
Jak wróce pod wieczór to napisze jakis konkret
Wejdź tu i pobierz programik
http://www.divx.pl/download.php?id=010001
potem z seri vob to avi i jest.. jak sobie nie poradzisz to się odezwij jeszcze raz
Jak wróce pod wieczór to napisze jakis konkret
Wejdź tu i pobierz programik
http://www.divx.pl/download.php?id=010001
potem z seri vob to avi i jest.. jak sobie nie poradzisz to się odezwij jeszcze raz
POWERADE- Jebne czy wstane??