haha, znam takie jedno mieszkanie w drewniaku na Koscielnej w Otwocku, gdzie po 1. podloga wyglada bardzo podpbnie, a do tego - w miejscach pozornie plaskich byl taki skos, ze wszystko sie sturliwało pod sciane swoją szosą - niezly patent na sprzatanie pokoju - przechylic dom na chwile i samo sie pozgarnia
Strz, zobacz jak teraz wyglada to mieszkanie. Spadek pozostal, w tym urok tego locum. Trzeba uwazac podczas imprezy, zeby procenty nie powodowaly znosu zgodnego z pochyloscia
Pewnie masz na mysli mieszkanie, gdzie kiedys zyl Perechodnik?
no dobra, film nie fotka. znalazłem w czeluściach swojego twardziela. młodsi stażem bywalcy forum na pewno tego nie pamiętają ale takie akcje również się odbywały:
yorek wrote:no dobra, film nie fotka. znalazłem w czeluściach swojego twardziela. młodsi stażem bywalcy forum na pewno tego nie pamiętają ale takie akcje również się odbywały:
hihihi,ja to pamiętam,od razu wiedziałam ,że MERAN....toż to moja narciarska i rowerowa "górka"...od 35 lat tam jeżdżę,ale dzięki..
...także mam taki filmik z tego miejsca,ale skromna jestem,więc nie bedę się chwaliła;)))))))))))
wiesz, gdyby mi forum kod przyjeło to bym wstawił film bezpośrednio do treści posta i nikt by pozostałych nie zobaczył. dobrze się tam bawiliśmy i chciałem powspominać. eot
yorek wrote:wiesz, gdyby mi forum kod przyjeło to bym wstawił film bezpośrednio do treści posta i nikt by pozostałych nie zobaczył. dobrze się tam bawiliśmy i chciałem powspominać. eot
..no coś Ty...fajnie ,że to wrzuciłeś... mam ogromny sentyment do tego miejsca,tam się zaczęła moja przygoda ze sportem i nie tylko:__________))) która trwa do dzisiaj...
ale dosyć tej prywaty...