Czarek w sms'ie wrote:Spimy 22km przed latarnią Bjargtangar, pada deszcz, droga była górzysta, jutro planujemy dotrzeć do basenu w Kross, tu jest niesamowicie.
Islandia w 2008.
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
Last edited by Edi on 01 Aug 2008 19:23, edited 2 times in total.
cookie monster
Czarek w sms'ie wrote:Były maskonury grane, tylko sygnału tu brak... Dajem radę, trochę wieje. Pozdro.
Czarek w sms'ie wrote:Nie było zasięgu, dziś bardzo słaby, 96km, dziś noc 3km przed Gilsfjordur, wczoraj 97km i noc w "UFIE", wcześniej 90km w Hauaberg, byliśmy na Latrabjargar, było super i maskonury, dziś 2h w basenie Djupadalsa, widoki i pogoda super, ale wieje ostro od wczoraj
- Attachments
-
- "Maskonur jak w mordę strzelił" :D
- Maskonur.jpg (41.2 KiB) Viewed 5067 times
Last edited by Edi on 06 Aug 2008 07:05, edited 2 times in total.
cookie monster
www.icelander.pl
Lokalizacja Lofthellir czytaj (lotfhetlir) to 6533323N i 1643366 E
Próbowałem tam dotrzeć ale mój nissan poddał się już koło Hverfjall z powodu zbyt głębokiej kałuży.
Pozdrawiam
Próbowałem tam dotrzeć ale mój nissan poddał się już koło Hverfjall z powodu zbyt głębokiej kałuży.
Pozdrawiam
Długo próbowałem znaleźć tą informację, niestety bezskutecznie. No ale cóż, następnym razem już będzie wiadomo .
p.s. fajny portal
p.s. fajny portal
cookie monster
www.icelander.pl
A może być lokalizacja google
Przecież to oczywiste jak się przepisuje taki zapis.
http://maps.google.com/maps?q=65.33323,-16.43366
Pozdrawiam
Przecież to oczywiste jak się przepisuje taki zapis.
http://maps.google.com/maps?q=65.33323,-16.43366
Pozdrawiam
Przepraszam wszystkich za małą przerwę w nadawaniu ale widzę ze Adam zajął sie wszystkim jak nalezy DZIEKUJE...
dzisiaj przekaże sms-y jutro naniosę na mapkę oki?
Adaś nie dużo mi zostawił do dopisania
02.08.2008 g. 10:30
Pozdrawiam serdecznie i jutro zabieram sie za mapke
dzisiaj przekaże sms-y jutro naniosę na mapkę oki?
Adaś nie dużo mi zostawił do dopisania
02.08.2008 g. 10:30
02.08.2008 g. 22:29jesteśmy 20 km od drogi 54 na Reykholar chce tam jeszcze zajechać do geotermi, u Nas wszystko ok, wypad na zachód był rewelacja
03.08.2008 g. 18:10 (niestety nie udało im się przejechać tunelem pod zatoką - zakaz jazdy dla rowerów - więc Cezary postanowił pojechać autobusem - tyle wiem z rozmowy telefonicznej, a póżniej dostała sms-a)dziś byłem w Reykholt, razem 94 km śpimy przy Lyngholt nie ma basenu niestety
to był ostatni sms wczoraj i niestety nie jest mi wiadome gdzie spali i ile przejechali... no coż po jutrze wszystkiego sie dowiemy15min i jestem w Hofsvik wrócę się do rzeki i poczekam na Behema co tak uwielbia jeździć albo skocze na basen
Pozdrawiam serdecznie i jutro zabieram sie za mapke
My będziemy na pewno.
Wstępnie mogę zaoferować 2 miejsca na trasie: Falenica - Okęcie, Okęcie - Otwock. Jakby co, to proszę o sms'a lub pm.
--------
Update
Zgłosili się: Karnaś i Pokrzewka, zatem miejsc wolnych brak .
Wstępnie mogę zaoferować 2 miejsca na trasie: Falenica - Okęcie, Okęcie - Otwock. Jakby co, to proszę o sms'a lub pm.
--------
Update
Last edited by Edi on 05 Aug 2008 17:30, edited 1 time in total.
cookie monster
--------Edi wrote:My będziemy na pewno.
--------
Update
Update
nastąpiła nieprzewidziana wcześniej zmiana planów. zainteresowanych proszę o sprawdzenie "pm".
cookie monster
tak tak godzina aktualna ato chyba bedzie ostatni sms jaki przekazuje...
05.08.2008 g. 21:50
05.08.2008 g. 21:50
Jesteśmy w Blue Lagoon wczoraj spaliśmy nad jeziorem Kleifarvatn i zwiedzaliśmy Reykiavik - 60km. wcześniej spaliśmy na kempingu w Reykiaviku - 70km. Wczoraj bez zasięgu, dziś jedziemy już pod lotnisko, nastroje dobre, do zobaczenia jutro o 21:35