Arkadyj wrote:Z tego co piszesz to Zamana zrobil wam niezly trening i przegonil towarzystwo.
Zamana został w rozjeździe rund bo wlekł się strasznie pracując z mapą (obsługa, policja, itd). Tempo dyktował skromnie tu piszący
Czas jazdy wyszedł 02h48 (3h30 całość). W zeszłym tygodniu czas jazdy był 3h17.
Tutaj : http://www.bikebrother.com/ride/16159 fajnie można porównać oba przejazdy. Trzeba odpalić bikebrother : player a potem dołożyć drugi track z 30 marca (wyszukać po nicku giant_mike), potem (zw. na zmianę czasu) ustawić time offset.
Wkażdym razie (Arku - dzięki Tobie ) 30go marca jechaliśmy zdecydowanie szybciej aż do wjazdu w las i błoto w połowie rundy- potem wczorajszy objazd nadrobił straty z dużym okładem.
Tak sobie patrze i mysle, ze czolowka giga bedzie miala przesrane. Druga runda i powrot moze byc jednym wielkim przypychaniem sie miedzy zawodnikami z mega. Cos czuje, ze moze byc niezly hardcore.
Arkadyj wrote:Tak sobie patrze i mysle, ze czolowka giga bedzie miala przesrane. Druga runda i powrot moze byc jednym wielkim przypychaniem sie miedzy zawodnikami z mega. Cos czuje, ze moze byc niezly hardcore.
Dla mnie osobiście jest to bardzo motywujące - każda postać na horyzoncie to wyzwanie - czas biegnie szybciej i łątwiej utrzymać wysokie tempo
Arkadyj wrote:Proponuje aby przy okazji maratonu wszyscy startujacy OGRowie i nie tylko spotkali sie na stadionie w sobote o 18 celem zapisania sie i pogawedki
Wczorajsza koleja na wrotkowisku miala podobno 2h. Dzisiaj mają dostawić namiot. Mam nadzieję, że większość załatwi się w Wwie i na stadionie nie będzie takiego bałaganu jak zawsze
Giant Mike wrote:
Wczorajsza koleja na wrotkowisku miala podobno 2h. Dzisiaj mają dostawić namiot. Mam nadzieję, że większość załatwi się w Wwie i na stadionie nie będzie takiego bałaganu jak zawsze
Michał
Czytalem o tym. Zapowiada sie wiec niezla frekwencja na maratonie. Zawsze tez lepiej stac i gawedzic w gronie znajomych Ja z kolei nie wiem czy wystartuje, cos mnie bierze jakies chorobsko i z dnia na dzien jest troche gorzej