Na żywo z TC2006
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
- Creeping Death
- NApierdalator
A to dziś znalazłem na oficjalnej stronie Santa Cruza :
http://www.santacruz-pl.com/images/transcarpatia_SC.jpg
http://www.santacruz-pl.com/images/transcarpatia_SC.jpg
cookie monster
- Creeping Death
- NApierdalator
Na poczatku mego listu składam spóźnione i serdeczne gratulacje dla tych dwoch chłopców, co to wygladają tak niepozornie a potem okazuje się, ze są bestiami.
Małe pytanie do Creeping Death: mistrzu, jak Ty po tym Picollo bez SPD jechałeś?
P.S. (po wejsciu na ftp)
Behem, od kiedy wpierasz "Pułnocnoamerykański Pszemysł Rowerowniczy"? Ee... ee?
Małe pytanie do Creeping Death: mistrzu, jak Ty po tym Picollo bez SPD jechałeś?
P.S. (po wejsciu na ftp)
Behem, od kiedy wpierasz "Pułnocnoamerykański Pszemysł Rowerowniczy"? Ee... ee?
Na coś się czasem przydaje to GG - gen. Langer do kpt. Klossa.
- Creeping Death
- NApierdalator
Dziekować !Chiste wrote:Na poczatku mego listu składam spóźnione i serdeczne gratulacje dla tych dwoch chłopców, co to wygladają tak niepozornie a potem okazuje się, ze są bestiami.
Co o SPD. Widziałem chyba tylko ze 3 może 4 osoby bez SPD, głównie mieli oni semi-SPD, czyli platformo SPD'y.
Trochę się ludzie dziwili że to przeżyłem i całkiem nieźle nam szło. Czasem wyrywało nogi z pedałów. było ciepło jak na większym kamieniu lub korzeniu podbiło tył i nogi uciekły od platform, ale trzeba było sobie radzic i jakoś poszło. Na koniec ktoś mnie zapytał: "Człowieku! Czy Ty pojechałeś na platformach z wyboru?!?!?!"
Platformy w sumie są ok. Właściwie to w SPD nigdy nie jeździłem :p
Jeszcze tlko dodam fotkę LEO. Spójrzcie co sie stało z tymi platformami Może słabo to tu widać ale są wygięte w chińskie 9,5 Parę niezłych kamieni też poleciało na nasze piszczele. Można sie z bólu były zsi**ć no ale chyba po coś kupiłem te spodenki kolarskie :p
- Attachments
-
- DSCN6643ab.jpg (131.95 KiB) Viewed 6957 times
Last edited by Creeping Death on 21 Aug 2006 11:38, edited 1 time in total.
POWERADE- Jebne czy wstane??
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
No to było dobre pytanie.Creeping Death wrote: Na koniec ktoś mnie zapytał: "Człowieku! Czy Ty pojechałeś na platformach z wyboru?!?!?!"
Panie Czarku! Prosze nie czarować. Ja tam wiem, że Pan gardzi lateksem, łindstoperami, espedami i całym tym rowerowym szpanem. Ale pomyslałem sobie, że może brat Panu cos podokręcał, bo On cos ostatnio w oczojebnych kajakach bywał widziany. Na Łudstok dobre są, na pogo w błocie, te SPD czerwono-srebrne?Creeping Death wrote: Platformy w sumie są ok. Właściwie to w SPD nigdy nie jeździłem :p
Na coś się czasem przydaje to GG - gen. Langer do kpt. Klossa.
Chuj tam panie ! Fajnie było. Przede wszystkim cieszę się , że przejechałem TC bo to naprawdę niesamowity wysiłek- maraton górski 7 dni pod rząd. Miejsce też udało się niezłe zdobyć ale to zasługa Czarka, który gnał do przodu i wyciskal ze mnie wszystko... Ja tam mu sie latwo nie dawalem i zostawalem w tyle mówiąc, że nie będę się ścigał- dzięki temu powstała relacja na zywo na tym forum, ktorą pisał głównie czekając na mnie . Dzięki za cierpliwość ( z nadmiaru energii Czarek czasem startował z czołówką Mimo tak powaznych różnic między nami i naszymi rowerami stworzyliśmy chyba dobry team i jakoś się nawzajem napędzaliśmy. Najbardziej podziwiam go za zjazdy bo utrzymywał się niedaleko za mną wyprzedzając niejednego gościa na fullu ! Czyszcze cały dzień rzeczy z błota; rower rozkręcony na części pierwsze ( błocko było wszędzie), nawet buty muszę prać. Team N.Ś Tadycja zapowiadał, że wpadnie w nasze strony porowerować, serdecznie zapraszamy.
ps: Edi jak Ty wypatrzyłeś tę fotkę?
ps: Edi jak Ty wypatrzyłeś tę fotkę?
- Creeping Death
- NApierdalator
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
ja siedze od niedzieli w Bieszczadach - pojezdziłem troche na szosie a dzisiaj zasmakowałem tego kultowego błota - wsysa jak żadne inne
Nestety na zjeździe z Laworty do Ustrzyk zaliczyłem OTB, mam nowe zdjęcie dokolekcji i bolący bark. Na szczeście nic ni złamałem - tylko zerwałem przyczep. Ale i tak boli jak cholera i do jeżdzenia się nie nadaje.
Michał
ps. właśnie zaczeło lać ;(
Nestety na zjeździe z Laworty do Ustrzyk zaliczyłem OTB, mam nowe zdjęcie dokolekcji i bolący bark. Na szczeście nic ni złamałem - tylko zerwałem przyczep. Ale i tak boli jak cholera i do jeżdzenia się nie nadaje.
Michał
ps. właśnie zaczeło lać ;(
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Creeping Death
- NApierdalator
- Creeping Death
- NApierdalator
Relacja na stronie Bikeboardu z ostatniego etapu:
Bylibyśmy przed nimi ale pojechali krótszą trasą..."BikeBoard 4 z kapitanem Maćkiem Machowskim i pierwszym oficerem Jackiem Krawczykiem wpadli na metę na dwunastym miejscu owerol co jest tym bardziej budujące, że obaj spokojnie mogli wystartować jako zespół enduro."
No i przez nas- gdybyśmy byli w kategorii enduro ( a mój rower jak najbardziej spełniał wymagania) to stalibyśmy na podium tego etapu (3cie msce.)"Nasi koledzy endurowcy czyli Jacek „Koniu” Szalewski i Michał „Ekspres” Sadowski przyjechali jako trzeci zespół w kategorii Enduro wyprzedzeni tylko przez niezwykle mocna ekipę Tomków Szopińskiego i Mikulskiego. "
Wprawdzie w generalce objechały nas ok 6godzin ale tego dnia my je wiec ciarki chodziły nam po plecach ze szczęścia [/i]"A na deser o dziewczynach; jedyny zespół kobiecy bikeBoard.pl pruł na metę bez obciążenia psychicznego. Wprawdzie misja wejścia do pierwszej dychy w Open nie została zrealizowana ale jak popatrzeć na czasy Ani i Justyny to ciarki chodza po plecach. "
- Creeping Death
- NApierdalator
Troszkę poprawiłem Twojego posta żeby był trochi czytelniejszy... chyba sie nie obrazisz
Pozdro stary!!
P.s: ale mam dorobione obręcze!! Przednia wytarta, a tylnia wgniecona od gumy na przedostatnim etapie (naszym chyba najszczęśliwszym zjeździe, siedmiogumowym )
Pozdro stary!!
P.s: ale mam dorobione obręcze!! Przednia wytarta, a tylnia wgniecona od gumy na przedostatnim etapie (naszym chyba najszczęśliwszym zjeździe, siedmiogumowym )
POWERADE- Jebne czy wstane??
- Creeping Death
- NApierdalator