weekendowe kręcenie
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
no tak wychodzi post po poscie. w koncu mamy POST jak to dzis rzeklem: na cmentarzu i ze swieconkami jest 100% spoleczenstwa. pytanie narzucajace sie po okolicznych wycieczkach: jaki procent ludzi wyrzuca smieci przy drodze lub buduje swoje gniazdko wyworzac odpady do lasu. nie wierze, zeby to byl 1% z tych 100%. dzis luzno 35km - parq, torfy, dabrowka, schronisko (obylo sie bez HRmax swieta sa w koncu - czyli zaden rezydent nie ruszyl), gozdzikowe, gozd, jednostka - celestynow (smieciowa masakra), celestynow, lasek, torfy, otwock.ja sobie poszperalem jeszcze do wesolej i okolicy coby do 100 dostukac
jutro wielka niedziela 4.04. 2010 o 13:00 w parq na luzie jeszcze wiekszym bo obecnosc kobiet niewykluczona. ma byc lampa wiec warto
jutro wielka niedziela 4.04. 2010 o 13:00 w parq na luzie jeszcze wiekszym bo obecnosc kobiet niewykluczona. ma byc lampa wiec warto
- Attachments
-
- wesola trojka.jpg (72.35 KiB) Viewed 3634 times
jutro, w lany poniedzialek 5.04.2010. bedzie mokro szczegolnie po 11ej (vide icm). dlatego start z parq o 9ej i jazda 2h w "niskim tlenie". dzis bylo kolorowo mam na mysli barwy klubowe carloza. doprawdy swiateczna przejazdzka w tempie zbieracza grzybow. i oto chodzilo.
- Attachments
-
- kolorowe pisanki.JPG (116.67 KiB) Viewed 3586 times
mi sie wydaje ze bedzie jednak sucho, wiec jak by ktos chcial to lece ok. 12, na 2-4h. kontakt przez fon.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
SOBOTA 26.06.2010 godz 9:00 PKP Falenica strona wschodnia. Temat: majciochy hakowe do wymiany. Trasa: asfalt ew bite drogi szutr. Cel: M1 - Marki i dalej co fantazja zapoda. Rowery:Górskie Czas: 3-4h
NIEDZIELA 27.06.2010 godz 9:00 PKP Falenica strona wschodnia. Temat: Dwa Mosty. Trasa: asfalt ew bite drogi szutr Cel: Zwyczajowo na poludnie ku G. Kalwarii i potem ku W-Wie.Modyfikacje: 27.06. mozna dolaczyc w parq Otwock 9:30
Bonus dla OGR "stacjonarnych", a moze i zagadka topograficzna w temacie dwa mosty. Bo był jeden a są dwa. Górny i dolny, i nie wiadomodo kiedy:)
NIEDZIELA 27.06.2010 godz 9:00 PKP Falenica strona wschodnia. Temat: Dwa Mosty. Trasa: asfalt ew bite drogi szutr Cel: Zwyczajowo na poludnie ku G. Kalwarii i potem ku W-Wie.Modyfikacje: 27.06. mozna dolaczyc w parq Otwock 9:30
Bonus dla OGR "stacjonarnych", a moze i zagadka topograficzna w temacie dwa mosty. Bo był jeden a są dwa. Górny i dolny, i nie wiadomodo kiedy:)
- Attachments
-
- Dwa mosty.jpg (99.1 KiB) Viewed 3302 times
Nie jest źle. Inwestycja za 4mln a 3mln opłaca EC btw ten most nieźle wyglądał nawet wytrzymał powieszenie punktu na orientacje w zawodach organizowanych przz OGR! no ale póki co odcinek od lubelaka do miejsca jest boski (pusto). zdecydowanie natomiast zdeklasowal sie odcinek lubelak-żanęcin-dziechciniec-malcanów-lipków-glinianka - TAM BYM NIE JEŹDZIŁ
ja mam zamiar posmigac na Arkadyjowej szosowce mierzacej spiecie zawodnika.. ;) Arkadyj chyba zna szczegoly o ktorej, i chyba sie pokrywa z tym czasem.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
a i owszem jest plan by sprawdzic ile mocy ma behem. jest tez plan zeby dla porownania z tytanem zza oceanu postawic jakiegos swojaka...no np wilka morskiego? czyli haka pytanie jeszcze o ktorej i skad wystartujemy - pewnie w samo poludnie z serca otwocka? ja bede swoiim dostawczakiem
PS.spod Galczyna o 10:30 zbieram haka, arka i behema (po haka i behema wpadne) oraz rower na pake i jedziemy- trojkat drog 50,862, 805 i ciut 801 lub 799:) czyli tabor-osieck-piotrowice. tam: 1 sie meczy, 1 prowadzi a 2 sie smieje i robi foty. oby im wiatry i slonce dopisaly;)
PS.spod Galczyna o 10:30 zbieram haka, arka i behema (po haka i behema wpadne) oraz rower na pake i jedziemy- trojkat drog 50,862, 805 i ciut 801 lub 799:) czyli tabor-osieck-piotrowice. tam: 1 sie meczy, 1 prowadzi a 2 sie smieje i robi foty. oby im wiatry i slonce dopisaly;)