Mazovia 2009

Wyjazdy planowane na najblizsze dni, zarowno te dalekie jak i bliskie.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ

Giant Mike
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by Giant Mike »

Arkadyj wrote:W Józefowie .
Ja jak wyjechaliśmy na te płyty betonowe zawróciłem i wjechałem na trasę w miejscu gdzie się zgubliliśmy. Tylko ja i Wicio tak pijechaliśmy. Total z licznika wyszeł mi ok 81km. W miejscu powrotu wpadliśmy w koniec 4 sektora. Przez 1.5 kólka dopchaliśmy się chyba na początek 3go. Nie było łatwo z tym wyprzedzaniem :)

Generalnie tak się wszyscy powinni zachować bo jak pojechaliście asfaltem i potem w lewo to sporo chyba zarobiliście ??

Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
carloz

Post by carloz »

gratulacje Carloz za szybki powrót do formy
jakoś się udało po miesiącu przerwy w jeżdzeniu i jakiejkolwiek aktywności ruchowej, aczkolwiek w Nidzicy i w Kozienicach myślałem że już nic z tego nie będzie...
Generalnie tak się wszyscy powinni zachować bo jak pojechaliście asfaltem i potem w lewo to sporo chyba zarobiliście ??
Na załączonym obrazku przedstawiam (tak mi się wydaje) moją trasę od miejsca, w którym skończyły się strzałki, do punktu powrotu na trasę. Na 90% pokonałem odcinek zaznaczony czerwoną linią, zielona linia to pozostałe 10% niepewności co do miejsca pogubienia się :wink: Odcinek poza trasą pokonaliśmy w około 20 osób w spacerowym tempie, czołowka zastanawiała się czy w ramach protestu nie wrócić asfaltem do Józefowa. Ale zaraz jak złapaliśmy trasę, zaczęło się ściganie na nowo.
Attachments
mapa.jpg
mapa.jpg (102.42 KiB) Viewed 3298 times
MTB + /\/\/\/\/\ = :D
vigil

Post by vigil »

tak patrze i patrze i mysle, ze to niezla wtopa. na orientacje tak ni ma (no chyba, ze PK ktos zap..li lub zle ustawi) :D
Arkadyj

Post by Arkadyj »

Giant Mike wrote:
.... Generalnie tak się wszyscy powinni zachować bo jak pojechaliście asfaltem i potem w lewo to sporo chyba zarobiliście ??

Michał
Czy ja wiem czy zarobilismy?? Na pewno byl w mojej grupie ktos zorientowany w temacie trasy. To, ze w miare szybko wrocilismy na trase zawdzieczamy temu, ze gdzies z boku zobaczylismy grupe Carloza.

Jak sie jechalo na fullu? Zostawiasz sobie go na dluzej?
Giant Mike

Post by Giant Mike »

Arkadyj wrote: Jak sie jechalo na fullu? Zostawiasz sobie go na dluzej?
Generalnei fajnie. Teraz pojeździłem zwnou na HT i czuje różnicę różnicę szczególnie na płaskich dziurawych odcinkach.

Jazda po korzeniach była dużo przyjemniejsza niż na HT. Szczególnie, że to był karbon z karbonową sztycą i kierownicą.

Największy problem był przy mieleniu na początku sztywnych podjazdów. Jak wpadło się na nierówności to bujało nawet na pro-pedal. Na asfalcie udało się zafiniszować całkiem skutecznie. Przez cały maraton jechałem tylko na pro-pedal - nie otwierałem tłumika po całości.

Niestety musiałem go oddać ale może uda się go znowu zabrać na weekend do Istebnej bo tak na prawdę to będzie najważniejszy test dla mnie.

Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Arkadyj

Post by Arkadyj »

Brawa dla naszej eksportowej rodzinki. Były puchary i nagrody. Zapracowali sobie na nie :-)
Attachments
K_7D2990.jpg
K_7D2990.jpg (87.15 KiB) Viewed 3115 times
K_7D3016.jpg
K_7D3016.jpg (94.62 KiB) Viewed 3115 times
K_7D3008.jpg
K_7D3008.jpg (88.13 KiB) Viewed 3115 times
K_7D3006.jpg
K_7D3006.jpg (94.95 KiB) Viewed 3115 times
K_7D3003.jpg
K_7D3003.jpg (137.84 KiB) Viewed 3115 times
hak
Sport Dajrektor

Post by hak »

:brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :zdrowie:
magda
Postojebca zawodowy
Postojebca zawodowy

Post by magda »

Haku, to chyba beherovka :PPPP dzięki Chopaki za wspólne mazovszane pedałkowanie w a.d. 2009, a Dzidkowi i Kindze za support
life is like a box of chocolates; you never know what you gonna get.
S.W.A.T
Buszujacy w forum
Buszujacy w forum

Post by S.W.A.T »

Przegapiłem śledzenie maratonów :/
Wyrazy uznania
8) BRAWO :)
Post Reply