22.07.2009 (środa) wycieczka Śródborów, Pogorzel, Anielin

Wyjazdy planowane na najblizsze dni, zarowno te dalekie jak i bliskie.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ

Post Reply
Klub Batory

22.07.2009 (środa) wycieczka Śródborów, Pogorzel, Anielin

Post by Klub Batory »

Klub Batory zaprasza na wycieczkę rowerową.

Termin: 22 lipca (środa)

Zbiórka: 11.00 przy Klubie Batory (ul. Batorego 34) lub 11.15 przy Urzędzie Miasta Otwock

Trasa: Klub Batory - UM Otwock - Pomnik Lotników w Śródborowie - Pomnik AK w Pogorzeli - schrony na Dąbrowieckiej Górce - Anielin - osiedle Batorego. W sumie około 15 km.

zapraszamy!
http://klub.batory.prv.pl/
vigil
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by vigil »

mily moj! na jaka liczysz frekwencje w srodku tygodnia wsrod ludu pracy i nauki. opamietaj sie, daj na weekend, no i zachec jakos. twoja trase kazdy moze se zrobic sam...wiec jaka jest idea?
Arkadyj

Post by Arkadyj »

Vigil wyluzuj.O ile wiem te wycieczki organizowane sa dla dzieciakow, ktorzy maja wakacje oraz dla seniorow. Jasne jest, ze takie cos nie jest dla nas, ale moze ktos stad lub znajomi maja dziecko, ktore bedzie sie nudzilo w tym czasie. Szkoda jedynie, ze zalozyciel watku nie dodal tych informacji.
pokrzewka
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by pokrzewka »

teraz są wakacje, klub osiedlowy, a szczególnie w Otwocku może liczyć na emerytów, rencistów, osoby które nie pracują, dziadków i babcie z wnukami, młodzież, mamy z dziećmi

nikt nie wie jakie ma opony i ciśnienie, to wycieczka rowerowa, 10-15 km/h zapewne, plecaki z kanapkami, piciu, liczne przerwy

super że się organizuje, jeśli Batory wyrazi akceptację to mogę powiesić info na tablicy Otwockich Sosen w cenrum przy kwiaciarni :wink:
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
Klub Batory

Post by Klub Batory »

pokrzewka, Arkadyj dziękuję za słowo wsparcia.

swoją drogą mocno mnie zaskoczyła reakcja vigil'a. to źle, że się coś organizuje dla dzieciaków w okresie wakacji? fakt, nie dopisałem, że to wycieczka głównie dla dzieci i rodziców/opiekunów no ale to chyba można po trasie się domyśleć, że to typowa, spokojna rekreacja...

pokrzewko, z chęcią wyrażam akceptację :) dziękuję serdecznie za propozycję i pozdrawiam
Klub Batory

Post by Klub Batory »

na wycieczkę ruszyliśmy skromną 8-osobową, mieszaną wiekowo grupką.
oczywiście przed startem każdy sprawdzil ciśnienie w oponach ;)

na http://klub.batory.prv.pl/ w galerii dostępne są już zdjęcia.

pozdrawiam.
pokrzewka
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by pokrzewka »

kupiliście specjalne urządzenie do pomiaru???? nam zostało po DBS takie ... może też trzeba będzie używać na CWO :wink:

PS. udaność przedsięwzięcia, w tym przypadku wycieczki rowerowej, nie ma nic wspólnego z ilością osób :wink: info trzeba przekazywać i jechać dalej ...
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
Post Reply