Cukrownie splajtowały albo zamkneli Karfura
Cukrownie splajtowały albo zamkneli Karfura
Nikt nie złożył życzeń urodzinowych Ojcu Dyrektorowi ani Strz.
Skandal! Kryzys! Wiocha!
Skandal! Kryzys! Wiocha!
Na coś się czasem przydaje to GG - gen. Langer do kpt. Klossa.
Re: Cukrownie splajtowały albo zamkneli Karfura
co roku behe chce mi za zyczenia blokowac dostep do forum, wiec sie nie wychylalamPantofel wrote:Nikt nie złożył życzeń urodzinowych Ojcu Dyrektorowi ani Strz.
Skandal! Kryzys! Wiocha!
Pantoflisto blizniaczysto - zdrowia, energii, ducha pogody, czasu na przyjemnosci i niech ci piasek letkim bedzie
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
ja nawet napisałam o poranku życzenia dla Ojca Dyr ale .... on nie złożył mi więc nie chciałam, żeby odebrał jako złośliwość. Uwiłam za to prezent a strz wysłałam smsa i nawet innym przypomniałam, choć nie wiem czy z sukcesem i nie wiem też czy i wy wiecie, iż Sylwia to teraz mgr inż. Strz
trzeba będzie nie tylko stworzyć kalendarz imprez rowerowych jak Marcin zaproponował ale również wydarzeń rodzinnych, urodzin, imienin a i rocznicę ślubu mamy przysyłajcie więc do mnie daty przeróżne
trzeba będzie nie tylko stworzyć kalendarz imprez rowerowych jak Marcin zaproponował ale również wydarzeń rodzinnych, urodzin, imienin a i rocznicę ślubu mamy przysyłajcie więc do mnie daty przeróżne
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
Ooo, ja przepraszam, zagapiłam się niewybaczalnie - życzę Jubilatom pełni szczęścia i samych pokręconych ścieżek - proste są nudne, bo najciekawiej jest, kiedy nie wiadomo, co Was czeka za zakrętem
Strz. - gdybyś tak parę szczebli niżej w tej administracji robiła, to jeszcze z okazji Dnia Samorządowca bym Ci życzyła, ale Ty rządowa jesteś, to się nie należy
Gratuluję magazyniera, to wielka ulga, pamiętam to uczucie
Strz. - gdybyś tak parę szczebli niżej w tej administracji robiła, to jeszcze z okazji Dnia Samorządowca bym Ci życzyła, ale Ty rządowa jesteś, to się nie należy
Gratuluję magazyniera, to wielka ulga, pamiętam to uczucie
"Te oveczky ne bekają."