bo nie widze tego watku nijak. a potrzebuje. bo nabylem w sieci LIDL 3 sakwy po 49,90 kazda i sa OK, tylko musze je na czyms zawiesic. pytanie jest o dostepnosc bagaznika CROSSO w sklepach w warszawie, ich trwalosc i porownanie z innymi firmami.
crosso aluminium 600 g,cena 89 pln + transfer
crosso stal 1200g 35-40 pln+ transfer
Crosso sprzedają na Nowowiejskiej w takim małym sklepiku,mogę zapytać czy mają,ja mam jakiś zwykły za 45 i od 3 lat jest bez zarzutu, jeśli nie liczyć obdrapania no i zardzewiałych śrub,akcje wymiany tychże na nierdzewne swego czasu zarzuciłem
bagażnik aluminiowy Crosso mogę polecić z czystym sumieniem. sprawuje się bardzo dobrze (np na Roztoczu współpracował z dwoma właściwie po brzegi wypchanymi Arkadyjowymi sakwami, poza tym od kilku lat jeżdże ze swoimi sakwami). żadnych problemów.
tak jak napisał Leo, pytaj w jednym ze sklepów pod Polibudą.
kurna, kto ostatnio kupował bagażnik crosso? gdzie bym nie szukał wołają za niego 109 zeta :/ czy to z okazji kryzysu tak zdrożało? ma ktoś może namiar na tańsze?
Olej Crosso i kup sobie topeaka superturist na jakim jezdze, tez kosztuje 109. Crosso leci ostatnio po bandzie, z takimi cenami niech sobie sami na tym jezdza. ;)
A z bagaznikami za 44 to roznie bywa, czasem trzeba zabrac duzo poxiliny i drutu, co Yorek? ;)
Bagażnika accenta nie polecam, pęknięta jedna rurka pionowa i urwane dwa haczyki do sakw, a towaru w sakwach max coś pod 15 kilo w sumie było(pożałowało się paru zł więcej na coś lepszego)