Alleycat Mostówka
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
Mostówka
Witajcie,
no cóż bardzo z tym terminem się wciąłem w Waszą imprezę,
jakoś przy określaniu terminu nie skojarzyłem, że to jest termin masy
bardzo za to przepraszam
ale jest wyjście kompromisowe
o 15 rozpoczniecie masę, a o 15:30 alleycat
A co do ogłoszenia tego na waszym forum to koleżanka Mgada trochę mnie uprzedziła
no cóż bardzo z tym terminem się wciąłem w Waszą imprezę,
jakoś przy określaniu terminu nie skojarzyłem, że to jest termin masy
bardzo za to przepraszam
ale jest wyjście kompromisowe
o 15 rozpoczniecie masę, a o 15:30 alleycat
A co do ogłoszenia tego na waszym forum to koleżanka Mgada trochę mnie uprzedziła
pół godziny to jest stanowczo za mało. masy zwykle trwają ponad godzinę, ale myślę że wyjątkowo można do parku za pięć 16 zawinąć.
ps. nie wiem czy olewanie pomysłu masy jest dobre, ale na pewno coś trzeba z nią zrobić. dobrą okazją może być DBS, ale potrzeba woli i chęci całej grupy, a nie jednej Pokrzewki.
ps. nie wiem czy olewanie pomysłu masy jest dobre, ale na pewno coś trzeba z nią zrobić. dobrą okazją może być DBS, ale potrzeba woli i chęci całej grupy, a nie jednej Pokrzewki.
I co tu napisać? Nie wiem :/
krotko zrelacjonuje.9 punktow - wiadukt przy dworcu w otwocku, wiadukt w jozefowie (my pojechalismy na most kolejowy ), mosty na swidrze w mladzu, wolce mladzkiej, kopkach, woli karczewskiej, tarchowiznie, kladka w glinie, most na lini kolejowej na strudze w pogorzeli - na kazdym punkcie ukryta kartka ze slowem+ ew. ukryty kawalek puzzla ujmujacy 3 min z czasu przejazdu + ew. wskazowki gdzie sa inne punkty. jechalismy w 2 dwojkach - Kinga z Arkadyjem i Domar ze mna. My dojechalismy do mety pierwsi, potem para gosci (ok 19 min straty) i Kinga z Arkiem (ok 30 min straty) Trasa ok 39km, AVS 26,3 km/h. Meta i ognisko z napojami, ciasteczkami i kielbaska pod wiata przy PTTK na warszawskiej. Nagrody dla pudlowiczow ciekawe - torebka podsiodlowa rockrider (niepodzielna - tym razem przejal domar), komplet szczotek do mycia bicykla i mapnik Decathlona. Dzieki za organizacje i wspolna jazde. W sumie OGRy daly rade - 4 ososby na pudle. W sensie dwuznacznym bylismy bezkonkurencyjni (w sumie 12 uczestnikow - o jednego wiecej niz na Masie ). Do zobaczenia na masie wrzesniowej i DBS
- Attachments
-
- ekipa OGR na starcie.jpg (74.26 KiB) Viewed 3377 times
po Mostówce
Bardzo dziękuję za udział w wyścigu
Dla otwockich rowerzystów nie był on zbyt trudny
Podsumowanie i oficjalne wyniki już na stronie alleypiast.waw.pl
są też fotki i mapka ze wszystkimi punktami
nastomiast następny wyścig w Błoniu informacja również na stronce alleypiasta
Dla otwockich rowerzystów nie był on zbyt trudny
Podsumowanie i oficjalne wyniki już na stronie alleypiast.waw.pl
są też fotki i mapka ze wszystkimi punktami