;)hehe coś widocznie bardzo interesującego musialo być z przodu.
Ps. Młody gdybyś kogoś szukał do Duo lub Quatro, lub nie znalazł nikogo innego to zgłaszam sie na chetnego:)Oczywiscie jeśli stwiardzisz że jest sens.
ja i Kinga chcemy się wybrać, ale z racji, że Carloza i Arkadyja nie będzie to szukamy transportu... czy ktoś byłby tak dobry i nas przygarnął do samochodu ? S.W.A.T, a Ty jedziesz?
life is like a box of chocolates; you never know what you gonna get.
No jasne, że jedziemy!
Mogę zabrać jedną osobę z rowerem. - Dziewczyny ciągnąć zapałki
Jak Młody pojedzie to się pewnie jeszcze jedno miejsce znajdzie.
No i po maratonie. Udało się wiele nie stracić w klasyfikacji drużynowej. Spadliśmy na 7 miejsce ale startowaliśmy w okrojonym składzie. Punktowali: Magda, Hak i Dzidek. Magda dała popis i pogoniła na GIGA. Młody zaliczył glebę i coś go tam boli - zobaczymy co doktory na to - oby nic poważnego. Szykują sie nam również kolejni ściganci: SWAT ( tak szybko pogonił na pociąg go Wa-wy że nawet Go nie zauważyłem, i Kinga która starała się zastąpi Arkadyja - jeszcze troche i się Jej uda. Wielkie dzięki za wspólny wypad.
Dozo w Lublinie.
TAAA:) I nawet z rowerem udało mi się wróci, dzis wszyscy w pokojowych nastrojach
Maraton można zaliczyć do udanych(prawie) Chylę czoła przed punktującymi. Ogólnie wszyscy pojechali dobrze.