Fotka miesiaca....
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Troche oftopik ale za to bardzo smieszny. Poczytajcie komentarze ludkow do obiektywu. Obiektyw jest bardzo drogi i bardzo duzy - to tak zebyscie wczuli sie w sytuacje.
Najlepsze opinie:
"Focę tym zestawem szkodniki na moim polu buraków żeby dostać odszkodowanie z PZU za zeżarte plony. Wujek Zenon wyliczył, że zwróci mi się za 1200 lat, trochę za długo, nie będę tyle czekał."
"Wachlarz możliwości jest niesamowity, udało mi się już strzelić parę fotek twarzy na marsie, a także o dziwo po zapięciu raynoxa dcr 250 zrobiłem fotografię makro swojego życia, pierwszy raz udało mi się sfotografować genitalia komara, z ostrością uchwyconą na jego lewym jądrze. Dla mnie rewelka, gorąco polecam, w tej cenie nic lepszego nie kupicie "
"Nie wspolpracuje z lampa blyskowa a o to mi chodzilo najbardziej , gdyz mam halogen z Leroy Merlin z dzialu "maluj i tynkuj".
WADY:
- jak stoi na podlodze moj pies na niego leje bo mysli , ze to latarnia"
Wiecej http://www.ceneo.pl/;015411943-10.htm#productOpinions
Najlepsze opinie:
"Focę tym zestawem szkodniki na moim polu buraków żeby dostać odszkodowanie z PZU za zeżarte plony. Wujek Zenon wyliczył, że zwróci mi się za 1200 lat, trochę za długo, nie będę tyle czekał."
"Wachlarz możliwości jest niesamowity, udało mi się już strzelić parę fotek twarzy na marsie, a także o dziwo po zapięciu raynoxa dcr 250 zrobiłem fotografię makro swojego życia, pierwszy raz udało mi się sfotografować genitalia komara, z ostrością uchwyconą na jego lewym jądrze. Dla mnie rewelka, gorąco polecam, w tej cenie nic lepszego nie kupicie "
"Nie wspolpracuje z lampa blyskowa a o to mi chodzilo najbardziej , gdyz mam halogen z Leroy Merlin z dzialu "maluj i tynkuj".
WADY:
- jak stoi na podlodze moj pies na niego leje bo mysli , ze to latarnia"
Wiecej http://www.ceneo.pl/;015411943-10.htm#productOpinions
Pilica zaprasza
Fotki z sobotniej wyprawy nad Pilicę. Super tereny na rower. Szczególnie podobały mi się tamtejsze mosty
- Attachments
-
- most.jpg (83.46 KiB) Viewed 5005 times
-
- Zaproszenie do kąpieli
- Pilica.jpg (91 KiB) Viewed 5005 times
-
- Bliskie spotkanie... ze zwierzaczkiem
- struś.jpg (38.44 KiB) Viewed 5005 times
>>> puszcza wolna, komary poszły spać <<<
-
- Całkiem Kumaty
Wisła
ONA płynie,a ONO wschodzi i zachodzi,tak niezmiennie...
- Attachments
-
- "Wisło moja, Wisło stara
Co tak smutno płyniesz?
Skąd tej wody nazbierałaś?
Mów, nim w morzu zginiesz..." - Wisełka1.jpg (69.53 KiB) Viewed 4789 times
- "Wisło moja, Wisło stara
-
- Całkiem Kumaty
Troki z lotu...
z góry takich nierówności nie dostrzeżesz;)))dzidek wrote:ale masz nie równy chodnik
- Attachments
-
- Troki.jpg (71.35 KiB) Viewed 4365 times