WaypointRace 2008!
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
WaypointRace 2008!
Witajcie,
Chciałam Was serdecznie zaprosić do Pruszkowa i okolic na wyścig na orientację WaypointRace!
Na PreHarpie wspominaliśmy o tym przedsięwzięciu, ale pewnie przez emocje tamtejszego wyścigu mogliście zapomnieć o tym
Wszystkie szczegóły oraz rejestracja zawodników znajdują się na stronie :
www.waypointrace.pl
Do zobaczenia 31.05 w Pruszkowie!
Chciałam Was serdecznie zaprosić do Pruszkowa i okolic na wyścig na orientację WaypointRace!
Na PreHarpie wspominaliśmy o tym przedsięwzięciu, ale pewnie przez emocje tamtejszego wyścigu mogliście zapomnieć o tym
Wszystkie szczegóły oraz rejestracja zawodników znajdują się na stronie :
www.waypointrace.pl
Do zobaczenia 31.05 w Pruszkowie!
Kto chce sie zabrac, to ostatnie dni zapisow za fri, tak mowie zeby mi nikt nie wytykal pozniej ;)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
jak czytam tego posta. dla mnie czas ciagle przyspiesza innym zatrzymuje sie... generowanie postow to chyba temat na oddzielna dyskusje haku - bez obrazy!dawaj na dymno wiec!aha, chodzi o tego posta...
[/code]Ciekawa propozycja. Termin mi pasuje i wszystko... taka rozgrzewka przed Jurą.
Vigil! Co Ty na to? Jadymy?
NOOO NIEEEE! - Wtedy mam wyjazd pracowy
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
własnie chciałam zaproponować aby również w kategorii FAMILY jakąś reprezentację zorganizować ... nazwa rodziny "OGR"
Last edited by pokrzewka on 13 May 2008 21:58, edited 1 time in total.
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
zrobie nieco zamieszania.paragraf 33 regulaminu mówi:
ano to, ze na start przyprowadzamy policjanta z regulaminem w reku i swoje rowery wyposazone w odblask przedni i tylny oraz dzwonek. nasi rywale zostana wyeliminowani na starcie
ps. taka sytuacja miala miejsce Salomon Adventure Cup 2007 - sie nagimnastykowalem z tymi odblaskami...
a czy panstwo szanowne wie co to oznacza?W zawodach można startować jedynie na rowerach w dobrym stanie technicznym, zgodnych z obowiązującymi przepisami Prawa o ruchu drogowym
ano to, ze na start przyprowadzamy policjanta z regulaminem w reku i swoje rowery wyposazone w odblask przedni i tylny oraz dzwonek. nasi rywale zostana wyeliminowani na starcie
ps. taka sytuacja miala miejsce Salomon Adventure Cup 2007 - sie nagimnastykowalem z tymi odblaskami...