...odbędzie się...w Mrozach k.Mińska Mazowieckego.
Zapraszam Was, fajna nieodkryta dotąd traska czeka, jak na Mazowsze to całkiem przyzwoite górki do podjeżdżania i zjeżdżania, a i oko będzie można zawiesić na przyjemniejszej perspektywie niż tyłek bikera
to mile, ze nas zapraszasz (jakbysmy nie mogli sie sami zaprosic? ) a moze jakas grupowa znizke nam zmontujesz na cykl caly bo nie jestem optymista jak carloz i w zerbowanie 10 ogrow nie wierze.a tak w ogole to zimowy start sie placi i ile? w ostatnia niedziele zagadalem do cezarego i pytam czy kolczaste gumy brac na 17 lutego. to mi odrzekl, ze to przejazd techniczny i szkoleniowy i nalezy wziac SLICKI
A co to są "dobre" prognozy w lutym
Jak nie będzie realnej zimy, to można na czysto założyć że błoto - tak czy siak sliki odpadają, no chyba że ktoś lubi i chce na trasie składać się jak scyzoryk...
czy mozecie mi cos zapodac nt oplaty startowej na zimowej mazovii i sposobu rejestracji. Czy ta oplata ma zwiazek z ewentualnym pakietem etc. Jakos mi nie idzie poszukiwanie tej informacji na stronie glownej i forum mazovii
no jadymy, jadymy ale ty haku to do miasta Lodz bys sie sypnal coby poterminowac przed harpami. A tak w ogole to ja musze tez poterminowac - bo uzyskany 1 pkt mnie nie satysfakcjonuje...
A potem trza wrócić na mase.... więc to musi być skoro świt
A apropo niedzieli to proponuje upchać sie do jednej fury i pojechać razem, ja oferuje 4 kólka, kto chce jechać niech tytko kołuje uchwyt do bajka, pasuje?