Finałay Euro 2008 -moze by tam pojechac... na rowerach!!!!!!

Wyjazdy planowane na najblizsze dni, zarowno te dalekie jak i bliskie.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ

Pantofel
Łoś, po prostu Łoś...

Post by Pantofel »

pokrzewka wrote:wpuszczają :rotfl2:
Ejże! A co Wy tam obstawiacie?
a) wyniki Tańca z Gwiazdami?
b) terminy porodu koleżanek?
c) wskazania alkomatu swoich facetów?

Pytam, bo to dla mnie zaskakująca odpowiedź, że wpuszczają do buka.
Na coś się czasem przydaje to GG - gen. Langer do kpt. Klossa.
pokrzewka
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by pokrzewka »

obstawiałam wyniki spotkań piłkarskich, ale to było dawno temu kiedy jeszcze ogladałam TV i byłam zaznajomiona z tematem...tańca z gwiazdami nie było, koleżanki rodziny nie planowały, a faceci, prawdziwi sportowcy, nie spożywali :wink:

Twoja wypowiedz nie jest dla mnie zaskoczeniem, bo miałam sen ;]
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
carloz
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by carloz »

Mały off sie zrobił... :wink:
MTB + /\/\/\/\/\ = :D
nosferatuxc
Nowy I Zielony
Nowy I Zielony

Post by nosferatuxc »

Krajst, pomysł odpowiedni do skali wielkopomnego dzieła, tj.gry Naszych na Euro :spoko: :brawo: Ale dlaczego by nie pojechać rowerem do BB przez nasz jakże piękny kraj z pieśnią ( lub pianką, wiadomo jaką :wink: ) na ustach, pod sztandarami etc. :D Ułansko-husarska fantazja rulez! :aniol:
Jezdziłem z namiotem i paroma niezbędnymi drobiazgami ( kuchenka się do nich nie zaliczała ) po kraju i 200 km jest wykonalne, acz bułka z masłem to nie jest, natomiast dodatkowy kilometraż ociera się o hardkor :)
behe bez log

Post by behe bez log »

jezeli jadasz w knajpach a spisz w hotelach z lazienka to jasne, mozna, ale jak masz doliczyc do tego czas na przygotowanie posilkow, pranie, szukanie miejscowek pod nocleg to krecac po 200km dlugo nie pociagniesz.
carloz

Post by carloz »

Nikt nie mówi ze ma być bułka z masłem, ale na browar trzeba przecież zasłużyć :lol:
Wieczorami będziemy goować, ale w ciągu dnia to jemy coś na szybko, pewnie sklepik, bułka, banan i wjo :wink:
Najdłuzszy odcinek bedzie trwac 4 dni, wiec bez prania chyba sie obejdzie... tlko trza uwazac co sie je :twisted:
Ruszamy z BB, bo raz ze czasu mało, dwa ze mało komfortowo sie jezdzi po naszych drogach, a trzy.... w pociagu można piwo wypic :D
Arkadyj

Post by Arkadyj »

A w bidonach co bedziemy miec? ;-) Prawda ze piwo? :-)
carloz

Post by carloz »

i w bidonach i w sakwach, w camelbackach.... wszedzie bedzie piwo :lol:
Arkadyj

Post by Arkadyj »

Ale serio mowie, zadnych sikow austryjackich nie zamierzam pic. Dlatego zapasy nalezy zrobic juz w Polsce :-)
carloz

Post by carloz »

Człowieku.... To juz wiem dlaczego ta przyczepke chcesz kupic.... Ja bede pił to co mi wpadnie w ręce :wink:
chmiel
Moherator

Post by chmiel »

Niezły plan, im bliżej celu będziecie tym będziecie lżejsi ! To prawie jak jazda z górki ! :D
...bo gdzie się ten kosmos kończy ?! Bo stół się, kurna, kończy tu !
nosferatuxc
Nowy I Zielony
Nowy I Zielony

III Zimowa Mazovia

Post by nosferatuxc »

behe bez log wrote:jezeli jadasz w knajpach a spisz w hotelach z lazienka to jasne, mozna, ale jak masz doliczyc do tego czas na przygotowanie posilkow, pranie, szukanie miejscowek pod nocleg to krecac po 200km dlugo nie pociagniesz.

Nie czytales dokładnie :twisted: po co taskał bym nie lekki przecież namiot i calą resztę by sobie dogadzać w komfortowych warunkach :?: Jaki czas na przygotowanie posiłków i szukanie miejscówek? Carloz to pięknie wyjaśnił, a miejscówki na nocleg znajdują się same :P
Kacha
Postojebca zawodowy
Postojebca zawodowy

Post by Kacha »

pozwólcie, że wtrące swoje trzydzieści groszy do tej dysputy. :P
Arkadyj wrote:. wybierzemy sie do behema po cenne wskazowki i rady :-)
no właśnie. Warto czasem skorzystać z rad osób bardziej od nas doświadczonych w danej dziedzinie, nawet gdy wydaje się nam, iż wiemy lepiej...
behem0th
Ojciec Dyktator

Re: III Zimowa Mazovia

Post by behem0th »

Nie czytales dokładnie :twisted: po co taskał bym nie lekki przecież namiot i calą resztę by sobie dogadzać w komfortowych warunkach :?: Jaki czas na przygotowanie posiłków i szukanie miejscówek? Carloz to pięknie wyjaśnił, a miejscówki na nocleg znajdują się same :P
dobra, kazdy lubi co innego.

ja np. lubie sobie pospac w ladnym miejscu, nad woda, podelektowac sie przyroda, Ty widocznie lubisz spac w rowie przy drodze, po ciezkim dniu, najebany jak szpadel jednym piwem. Twoj wybor. ;)
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

jeden lubi rybki, drugi jak mu skarpety śmierdzą :lol:
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

zeby tylko skarpety, juz czuje ten armomat siedmiodniowych pampersiakow... mmmmm ;)

100km dziennie do przebycia w gorzystym terenie jest spoko, 150km da rade ale zostaje niewiele czasu, 200km to juz musi byc masochizm. moge to zwyjasnic tylko checia wykazania sie, bo innych powodow zeby tak dymac ni ma. ;)
carloz

Post by carloz »

Sprostowanie: namiot bierzemy, wiec w rowie spac nie bedziemy, a tym bardziej ze w austrii biorac od uwage ich policje, to lepiej chyba nie spac gdzie popadnie, bo niedlugo moze nocleg potrwac..., co do ciuchów i prania... mozna wziazc kioka sztuk na zmiane, nie jest to wyprawa na 2 miesiace, wiec sie spakujemy jakos, jesc bedziemy tak jak napisałem, a dystanse... mysle ze da rade... ale wiem, wiem - uwierzycie dopiero po fakcie :wink:
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

oczywiscie ze da rade, 250tez pewnie da rade, tylko zostaje kwestia calej reszty.
zryszta, nie moj wyjazd. :D
pokrzewka
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by pokrzewka »

a ta cała reszta to ustalanie przebiegu trasy i szukanie jej w terenie, spanko, łazieneczka i jedzonko - to standard, który pochłania znaczne ilości czasu, do tego chciałoby się jeszcze coś zobaczyć i foty porobić .... dobrze ze do wyjazdu zostało jeszcze parę miesięcy to sobie pogadamy :wink:
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
Arkadyj

Post by Arkadyj »

Wiekszym pozytkiem bedzie jezeli zamiast ciagle mowic o dystansach zaproponujecie jakas fajna trase prowadzaca do celu. Kilka osob z forum ma tez pewne doswiadczenie w wyprawach wiec warto zeby udzielily kilku wskazowek. Np co zabrac, co jesc, jakie czesci zamienne do roweru wziasc z soba, itp.
Post Reply