Poszukuję informacji, opisów wrażeń itp najlepiej z pobytu w Wetlinie, gdzie się tam zatrzymać na nocleg, gdzie zjeść i się napić. Może ktoś był w tej miejscowości i podzieliłby się swoimi wrażeniami, podał jakieś kontakty do kwater itp? ;> Możecie opisywać również inne miejscowości w Bieszczadach i pobyt w nich. Chciałbym coś wybrać żeby wyjechać na urlop, bo nigdy jeszcze tam nie zawitałem :/. Jestem ciekaw wszystkiego .
PS.Behe nie wiedziałem gdzie ten wątek wrzucić, jeśli to nie to miejsce to przepraszam .
Bieszczady - Wetlina
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
ja bym wbil sie trochu dalej. np. ustrzyki gorne.
80zeta za nocleg- troche drogo. w ustrzykach (chyba) ogladalem jakis osrodek pttku i byl zalosnej jakosci, syf atakowal oczy.
w wetlinie spalem w jakims zajezdzie, chyba u rumcajsa czy zbojnika, cos takiego.. calkiem spoko pokoj 2os w rozsadnej cenie (ze 25zl).
na swieta?
80zeta za nocleg- troche drogo. w ustrzykach (chyba) ogladalem jakis osrodek pttku i byl zalosnej jakosci, syf atakowal oczy.
w wetlinie spalem w jakims zajezdzie, chyba u rumcajsa czy zbojnika, cos takiego.. calkiem spoko pokoj 2os w rozsadnej cenie (ze 25zl).
na swieta?