24 czerwiec
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- dzidek
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
No i już po :]
Było super choć znowu ciężko... Wyszło 161km ze średnią 30 km/h
Niestety na trasie nie obyło się bez defektów. Zaczęło się od mojego kapcia,później na skutek małej kraksy Ojca z Carlozem ojciec wykrzywił lekko koło i rozwalił hamulec, ale Carloz jak to na rowerzystę przystało miał chyba przy sobie cały warsztat i naprawił koło, ale hamulca już niestety nie dało rady . Na następne problemy trzeba było czekać aż do 10km przed Liwem bo w tym miejscu Arek zdecydował że zawraca, szkoda bo naprawde brakowało 10km , po wyjechaniu z Liwu pech dosięgną i cyborga niestety urwał szprychę, ale nie wpłynęło to na jakość jego pedałowania
Potem to już tylko małe co nieco pod zamkiem i na zad
p.s. Arek jak wracałeś?? Główną drogą czy przez te dziury?
Było super choć znowu ciężko... Wyszło 161km ze średnią 30 km/h
Niestety na trasie nie obyło się bez defektów. Zaczęło się od mojego kapcia,później na skutek małej kraksy Ojca z Carlozem ojciec wykrzywił lekko koło i rozwalił hamulec, ale Carloz jak to na rowerzystę przystało miał chyba przy sobie cały warsztat i naprawił koło, ale hamulca już niestety nie dało rady . Na następne problemy trzeba było czekać aż do 10km przed Liwem bo w tym miejscu Arek zdecydował że zawraca, szkoda bo naprawde brakowało 10km , po wyjechaniu z Liwu pech dosięgną i cyborga niestety urwał szprychę, ale nie wpłynęło to na jakość jego pedałowania
Potem to już tylko małe co nieco pod zamkiem i na zad
p.s. Arek jak wracałeś?? Główną drogą czy przez te dziury?
gg: 6607845
i w dodatku rządząspider wrote:Cyborgi.... a Carloz i Vigil naczelni
mam wrażenie że ostatnio do głosu w OGR doszła grupa sportowa i tylko ona aktywnie sie udziela organizując przeróżne "lajty"
reszta albo nie jeździ albo sie ukrywa przemykając gdzieś samotnie no może z wyjątkiem oryginalnych pomysłów Pokrzewki, które faktycznie potrafią przyciągnąć tych którzy niekoniecznie hołdują zasadzie citius, altius, fortius