Szanowna Pani Przewodnicząco KPO Śprychy
Szanowna Pani Przewodnicząco KPO Śprychy
Nadejszła ta wiekopoma chwilo, kedy należy zakrzyknąć w trojaki sposób:
Hip, hip, hura!
Hip, hip, hura!
Hura, hura, hura!
Nasza hrszt strz. urodziny ma!
Hip, hip, hura!
Hip, hip, hura!
Hura, hura, hura!
Nasza hrszt strz. urodziny ma!
Na coś się czasem przydaje to GG - gen. Langer do kpt. Klossa.
najlepsiejszego życzę
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
łohoho dzieki serdeczne za zyczenia WSZYSTKIM! Chistemu dziekuje za wątek - zawstydziles mnie, bo ja nie pamietalam w pore o Twoich i w ogole strasznie to sympatyczne, bo nasza znajomosc w zasadzie poza wirtualnosc nie wykracza.
mam nadizeje, ze wszystko mi sie jakos tam porealizuje - samo, albo z moja pomoca.. że pociagi beda sie specjalnie dla mnie spozniac te 3 min, ktorych mi wiecznie brak i musze biegac... ze doba mi sie wydluzy i bede mogla pogodzic siedzenie do pozna z porannym wstawaniem... ze mimo braku 3 mies. wakacji uda mi sie zlapac mahoniowa opalenizne... ze zdrowie dopisze i nie bede musiala pobierac "tyle krwi BRh+ ile zechce" ... ze uda mi sie zgrac rzeczywistosc z marzeniami ... i ze w ogole bedzie "najśprychowiej"!!
dzieki!
mam nadizeje, ze wszystko mi sie jakos tam porealizuje - samo, albo z moja pomoca.. że pociagi beda sie specjalnie dla mnie spozniac te 3 min, ktorych mi wiecznie brak i musze biegac... ze doba mi sie wydluzy i bede mogla pogodzic siedzenie do pozna z porannym wstawaniem... ze mimo braku 3 mies. wakacji uda mi sie zlapac mahoniowa opalenizne... ze zdrowie dopisze i nie bede musiala pobierac "tyle krwi BRh+ ile zechce" ... ze uda mi sie zgrac rzeczywistosc z marzeniami ... i ze w ogole bedzie "najśprychowiej"!!
dzieki!
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"