Racja !
Ja miałem probelmy ze wstaniem o 9 a co dopieor o 6!
9 lipiec NIEDZIELA! 2006r Oblin
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- Creeping Death
- NApierdalator
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
O przepraszam. Dopiero dziś wróciłem i nic nie wiedziałem o wypadzie, bo też bym się dołączył. Spider, ja EMERYT proponuję Tobie codzienną pobudkę o godz. 4.30 i wyjazd o 5.10 - 5.20 do Wawy, przez 1,5 roku. Ciekawe jak byś wyglądał po dwóch tygodniach
Creeping Death - jak Ty śmigasz 30 - 36km/h do Wawy no to ja jestem cienki jak du...a węża. Myślałem naiwny, że moje ostatnie osiągnięcie - 34km w 1godz. 14min. na Okęcie, ze średnią 27,2km/h wliczając światła i przystanki itd. to jest niezły wynik...
P.S. Wiem, nie jest to związane z tematem i dlatego DELETE . Spider - Podziwiam, słowo honoru!
Creeping Death - jak Ty śmigasz 30 - 36km/h do Wawy no to ja jestem cienki jak du...a węża. Myślałem naiwny, że moje ostatnie osiągnięcie - 34km w 1godz. 14min. na Okęcie, ze średnią 27,2km/h wliczając światła i przystanki itd. to jest niezły wynik...
P.S. Wiem, nie jest to związane z tematem i dlatego DELETE . Spider - Podziwiam, słowo honoru!
- Creeping Death
- NApierdalator
Łojej lubelską sie dobrze jeździ. Jak nie ma wiatru to można jechać non stop 33km/h czasem 34km/h potem już jest wężej i lepiej zasysa powietrze od samochodów i można ponad 40km'h jechać Jeszcze jak się trafi jakiś tir i można się podłączyć to i tak jak ostatnio da się 79km/h wyciągnąć ale to już większa zabawaŁojej wrote: Creeping Death - jak Ty śmigasz 30 - 36km/h do Wawy no to ja jestem cienki jak du...a węża. Myślałem naiwny, że moje ostatnie osiągnięcie - 34km w 1godz. 14min. na Okęcie, ze średnią 27,2km/h wliczając światła i przystanki itd. to jest niezły wynik...
Zazwyczaj do Ostrobramskiej miałem ostatnio 36km/h średnią! potem oczywiście spada systematycznie :p
POWERADE- Jebne czy wstane??
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!