sztuczne ognie i wianki
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
wrócilismy cało o 1.30
ładnie było takich tłumów jeszcze w Warszawie nie widziałem,prawdziwe nocne zycie,cała Starówka pękała w szwach,pół wisłostrady wyłączone z ruchu, tłumy na mostach i naprawdę niezły pokaz ogni.
Niestety niewiele z tego widać na moich zdjęciach,jeszcze dużo musze sie dowiedzieć na temat nocnych fotografii
parę filmików,tez nienajlepszej kategorii moze choć w częsci odda piękno pokazu
wrzucam na ftp ale....do szybkiego skasowania
ładnie było takich tłumów jeszcze w Warszawie nie widziałem,prawdziwe nocne zycie,cała Starówka pękała w szwach,pół wisłostrady wyłączone z ruchu, tłumy na mostach i naprawdę niezły pokaz ogni.
Niestety niewiele z tego widać na moich zdjęciach,jeszcze dużo musze sie dowiedzieć na temat nocnych fotografii
parę filmików,tez nienajlepszej kategorii moze choć w częsci odda piękno pokazu
wrzucam na ftp ale....do szybkiego skasowania
bo wiesz Leo - w nocy to się w trybie automatycznym nie pstryka, niestety automatyka aparatu głupieje. na szczęście w którymś momencie zostawiłeś go w cholere i zacząłeś oglądać clue wieczoru.
a potwierdzam, że atmosfera była niesamowita, dzikie tłumy na ulicach
a potwierdzam, że atmosfera była niesamowita, dzikie tłumy na ulicach
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
To prawda, też tak naprawdę spodziewałem się czegoś więcej. Najbardziej podobała mi się kulminacja, ale to było pójście na ilość a nie na jakość
PS: Widzieliście terenówkę, która owineła sie w okół drzewa przed tunelem ?
PS2: Widziałem Cie Yorek, ale mnie nie poznałeś, nieładnie....
PS: Widzieliście terenówkę, która owineła sie w okół drzewa przed tunelem ?
PS2: Widziałem Cie Yorek, ale mnie nie poznałeś, nieładnie....
...bo gdzie się ten kosmos kończy ?! Bo stół się, kurna, kończy tu !
Fajne fotki . Z pewnością miło było popatrzeć.
Najlepszy pokaz sztucznych ogni widziałem w 2002 w Żarach na zakończenie VIII Przystanku Woodstock (później już tego typu efektów dodatkowych nie było, i imho dobrze, bo sporo kasy po prostu w powietrze idzie). A co do pokazu, to całość trwała około 10 minut, była zsynchronizowana z muzyką (Apocalyptica - Path ) i robiła genialne wrażenie.
Najlepszy pokaz sztucznych ogni widziałem w 2002 w Żarach na zakończenie VIII Przystanku Woodstock (później już tego typu efektów dodatkowych nie było, i imho dobrze, bo sporo kasy po prostu w powietrze idzie). A co do pokazu, to całość trwała około 10 minut, była zsynchronizowana z muzyką (Apocalyptica - Path ) i robiła genialne wrażenie.
cookie monster
faktycznie nieco przereklamowane toto było ale i tak warto było zobaczyć. na rwerach się w korkach nie stało
komarr - ja bym ostrość ustawił na manual i nieskończoność...tak mi się zdaje, że było by lepiej
chmielu - uupss, a w którym miejscu? ps. dostałeś priva?
komarr - ja bym ostrość ustawił na manual i nieskończoność...tak mi się zdaje, że było by lepiej
chmielu - uupss, a w którym miejscu? ps. dostałeś priva?
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
- karnaś
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Dzisiaj znalazłem:
http://www.smog.pl/wideo/2027/wianki/
http://www.smog.pl/wideo/2027/wianki/