Trójmiasto

Wyjazdy planowane na najblizsze dni, zarowno te dalekie jak i bliskie.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ

Post Reply
spider
Szaleniec z aparatem

Trójmiasto

Post by spider »

A moze morze :-)
Wypad na "łykend" ?
Co myslicie ???

http://www.intercity.pl/409
Personal best 200km
Chiste bez loga

Post by Chiste bez loga »

Ja już przetestowałem, z 3 na 4 czerwca. W Trójmieście jest spoko dla rowerzystów, chociaż 2 dni, to trochę mało. Jednak ścieżki rowerowe, zwłaszcza w Gdańsku, są najlepsze w Polsce.

Tylko Spider... Z tym tanim biletem to roweru chyba do IC nie załadujesz, a poza tym liczba biletów jest ograniczona. Chyba że zamierzasz jechać we wrześniu i jutro idziesz po bilety. :PPPP

O wiele fajniejsza jest podróż "Słonecznym", bo tam bilet też kosztuje grosze, jedziesz EN 57 de luxe niewiele dłużej niż ekspresem i nie płacisz za rower. A cena też niska - 25 zł do Gdyni. I są stojaki na rowery.
Jedyny mankament tego pociągu to to, że jest strasznie oblegany i w wakacje podobno trudno się do niego wbić już na Zachodnim.

P.S.
W Trójmieście koszulka OGR jest rozpoznawalna i ułatwia życie rowerzysty. Sprawdzone!!
spider
Szaleniec z aparatem

Post by spider »

Mozna by wyskoczyc w jakis łykend lipca?!
Tylko to wypad na kilka OGRów....
Jest ktos chetny ?
Personal best 200km
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

ja, ale dopiero w lipcu :)
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
Mobger
Postojebca nałogowy
Postojebca nałogowy

Post by Mobger »

jesli by to było w lipcu a najlepiej w drugiej połowie to bym sie też pisał. W weekendy jeżdżę słuźbowo do Gdańska to mógłbym połączyć przyjemne z pożytecznym.
A w pierwszej połowie sierpnia będę w Jantarze, całkiem niedaleko Gdańska, więc też wtedy można zaaranzować jakies spotkanie. ( na rowerach oczywiście)
Post Reply